PECAH REKOD

Penah tak korang basuh tangan di sinki selama masa di bawah ini???kalo pernah aku respek korang la...hehe...bukan ape...hari2 kat opis ni ade seorang makhluk tuhan paling besar di opis ni suke sangat basuh tangan kat sinki toilet tu lelama...kalo kitorang nak gune sinki tu kene tunggu dia settle dulula..kalo tak....jangan harapla leh basuh tangan...gamaknye dia nak bunuh kuuuuuman2 tu semua la kot...tu la,len kali belila sabun lifebuoy...baru cepat sikit kuuuuman2 tu mati....ok noted!!!



6 comments:

A.s.t.i.n.a on February 7, 2011 at 3:39 PM said...

ewwww... kaki di sinki..
saki baki yang menguji..
hati nurani..

*boleh lak ade mood nak buat sajak*


dearie.. set pop up untuk komen dan disable words verification bole? mudah kite2 nak komen..

YATZAKIE on February 7, 2011 at 3:46 PM said...

tu la..leh sempat wat sajak la..dia tu memang suke main air la cik tina..hehe

YATZAKIE on February 7, 2011 at 3:50 PM said...

saya try nanti k..

mie on February 8, 2011 at 2:30 AM said...

uih!!!
gue nak try juga la basuh lama2..
ehehee

YATZAKIE on February 8, 2011 at 1:22 PM said...

mie:tu la psal...lama seh dia basuh tangan...samapi skang ni pon masih xberubah2...huhu

Ravin Kumar on March 4, 2011 at 10:18 AM said...

Pasanggan secocok saja tetapi anaknya pula lagi lagi lagi comel..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012. All Right Reserved by YatZakie