PENGAMBILAN AGEN JSD~DI BAWAH PENGURUSAN YAT

0 comments
 
 
ADA SESIAPA LAGI YANG MAU BERGABUNG DGN FAMILY JAMU SUSUK DARA..??
PENGAMBILAN AGEN MASIH LAGI TERBUKA...
MULAKAN PERNIAGAAN ONLINE DGN BERMODALKAN RM 100 SHJ.
KAMI AKAN BEKALKAN MASKER VAGINA 5 PEK,
NIKMATI 20% KEUNTUNGAN DALAM SETIAP PEMBELIAN BERIKUTNYA..

TIDAK PERLU TIMBUN STOCK DI RMH KERANA KAMI MEMPUNYAI KEMUDAHAN DROPSIP ...
(peluang ini untuk yang benar2 beminat berniaga scara online shj ,bimbingan dan arahan adalah percuma)

pengambilan agen baru bermula dari 23apr2013..Regular customer digalakan sangat2..

*yuran pendftaran hanya rm107 utk semenanjung/ RM 111 sabah & swak (TERMASUK POSTAGE)...

*FOC 5pek Masker Vagina (MV) a.k.a Magic powder bernilai RM125 selepas mendftr sbg agen..

*SEDIAKAN salinan IC dan sekeping gambar berukuran pasport (jelas tunjuk muka anda yer)
 
*Sila printout borang agen yang akan diberikan,di isi semuanya kemudian di pos semula kepada saya


*digalakan  memiliki laman sosial facebook (link yang akan di add bersama ke dalam group besar stokis)
 
  *harga bg setiap brg = less 20%

*bagi yg benar2 berminat utk melakukan perniagaan online...

*setiap customer perlu ade sesi rundingan yg tepat sebelum cdgkan produk2 yg bersesuaian...dan segala mslh adalah P&C

*bimbingan,arahan dan cdgn pengambilan produk akan diberikan...

*boleh juga menjadi agen dropship shj...(dropship-xperlu simpan brg...boleh bgtau sy customer nk brg ape dgn syarat da consult customer betol2 kenalpasti mslh customer..da bgtau pantang lrg...then sy akan poskan utk anda..
 
*yang PENTING..tye sy dahulu brg yg anda suggest pd customer tu ade pd sy..kalo x mane sy nk cari..sila tgk wall update stok sy hari2 yer...)

*yg penting usaha utk mempromosi dengan niat utk membantu kaum hawa terutamanya dan amnya utk semua golongan...dengan izin Allah tentunya....

*memberikan maklumat tentang kepentingan kebersihan dalaman badan dan organ2 manusia dan kebaikan produk2 JSD...

*perlu mengikut terma dan syarat yg telah ditetapkan oleh JSD...jika didapati ade kesalahan..pihak pengurusan akan memberikan kata putus...jadi niat tu kene btol..bukan utk mendapat duit semata2...

*utk sesiapa yg nk wat side income..tp lebih digalakkan utk sesiapa yg dah cube produk JSD dan tau keberkesanannya utk jadi agen...tp kalo yg xpernah cube produk JSD...boleh jd agen yer....cume nasihat sy...cube lah produk ini....

sms yat di 017-2457462 bagi yg berminat..terima kasih
 
 
 

OUT OF STOCK ~ JAMU SUSUK DARA

0 comments
 
 
Harap maaf,

Stock Jamu aku dara & jamu susuk pengantin dara sudah pun habis dalam simpanan saya..

Harap anda sabar menunggu utk pengeluaran yg akan datang..Sebarang pertanyaan leh hubungi / sms yat di 017-2457462

Terima kasih :
 

JAMU SUSUK DARA ~RAHSIA KEBAHAGIAAN DALAM RUMAH TANGGA

49 comments



Assalamualaikum semua..berharganya kesihatan dalaman seorang wanita..untuk memberikan kebahagiaan yang terbaik untuk suami tercinta..apala yang tinggal jika kita cantik luaran,tapi dalaman kita "huduh''..sama2la kita renungkannya dan selamat beramal semuanya... =)

PUNCA KANSER PANGKAL RAHIM
Penyakit yang anda tidak sedari jika anda terus dengan ego dan malu anda sendiri. bertindak dari sekarang. jika anda tidak membuang keputihan yang saban hari akan bertambah banyak didalam faraj anda.
- pengambilan jamu untuk ketat semata - mata bukan jalan penyelesaian yang anda boleh duduk tenang.
- setakat ketat tapi tidak bersih dan tidak sihat merugikan anda utk spend some cash untuk perkara yang 50% hebat.
- pengambilan jamu akan mencairkan kelompok keputihan ini. dan mengambil masa yang lama untuk cair dan keluar sehingga ke pantyliner.
- take action agresifly kerana setiap masa lendir akan terhasil dan terkumpul....

***just imagine jika tahi hidung yang sentiasa terhasil jika tak membuangnya setiap pagi - apa akan jadi dalam hidung tu? - serupa lah yang terjadi dalam faraj wsemua wanita ****



“SUSUK DARA” mmg bukan setakat menarik, bagus dan berkesan. malah tiada tandingannya. TIADA DI PASARAN LUAR. FORMULA MASIH TERKAWAL DAN MASIH RAHSIA****Tidak sesuai untuk wanita faraj jenis kering ( sewaktu bjimak memerlukan pelincir x boleh mggunakan mana2 jenis herba susuk ini)

1- barang kita betol2 asli dan kaw!
2- tak ada bahan campuran seperti tepung mahupon kanji yang boleh menggemokkan utk tujuan keuntungan.
3- sikit pon tak ada bahan pengawet.
4- susah nak buat bahan herba susah cari dan limited tu sbb kos rempah herba mmg mahal sbb barang susah nak cari. ini bukan main2 punya. ini btol2 pure punya.
FORMULA JAMU SUSUK ini telah hidup dari zaman sebelom perang dunia ke-2 yg diwarisi turun temurun dukun bidan kampung delek, klang selangor ~ arwah mbah Roliyah hj Ali yang telah meninggal dunia sebelom malaya merdeka.Kini,pembuat JAMU SUSUK DARA ini diteruskan oleh cucu beliau,Ms. Hanni.


PRODUK SUSUK DARA ~ Semuanya kat sini tak ada penggunaan kuasa sihir atau black2 magic. semuanya herba tulen semata2 dan tiada bahan pengawet. Rahsia warisan sejak tahun 1850an.

MAKSUD:

1) JAMU = makan : memasukkan benda/ sesuatu ke dalam mulut untuk di telan ke perut.
2) SUSUK = menusuk/ tusuk / cucuk : memasukkan benda/ sesuatu ke anggota badan


PRODUK2 SUSUK DARA:-

 
PRODUK UNTUK PEREMPUAN

1. Jamu Susuk Pengantin Dara (RM65)



Ramuan herba: manjakani, akar serapat, belimbing bukit dan garam supit, bunga pakma, kacip Fatimah dan herba – herba rahsia lain.

Cara Penggunaan: 2 Kapsul sumbat dalam faraj. 4 kapsul makan terus. 24 jam tidak boleh jimak. 2 kapsul hari berikut dan seterusnya

SIAPA KAH YANG SESUAI UNTUK MENGGUNAKAN?
1- Wanita yang belom monopos.
2- Wanita yang faraj ternganga berlendir dan berair
3- Wanita yang mengalami keputihan kronik sehingga berbau
4- Wanita yang mengalami kemaluan berbau
5- Wanita yang seluar dalamnya basah akibat air dari faraj bukan kencing
6- Gadis yang tiada perawan untuk menipu Malam pertama.
7- Wanita yang Rahim kembang lepas bersalin
8- Wanita Rahim kembang selepas period
9- Wanita Rahim kembang yang tidak datang bulan
10- Wanita yang kerap jimak dan suami melepaskan air mani dalam faraj dengan kerap

Mengapa mereka perlukan produk ini?
1- Rempah di dalam faraj akan meresap semua jenis air dan lendir
2- Rempah di dalam faraj akan menyedut semua jenis air termasuk didalam Rahim sehingga Rahim mengecut.
3- Ketika rempah sedang bekerja Rahim akan mengecut dan akan mengeluarkan segala jenis cecair dan akan turun kemulut Rahim dan jatuh kedalam faraj. Rempah tersebut menyerapnya.
4- Ketika rempah di dalam faraj ketika melakukan jimak. Rempah tersebut akan menyedut air dari zakar sehingga menpercepatkan air mani keluar.
5- Rempah didalam faraj akan mengakibatkan faraj mengecut keseluruhannya.
6- Rempah herba yang di makan akan berfungsi mengecutkan Rahim dan faraj. Rempah bertindak seperti memeras Rahim untuk mengeluarkan air dari dalam Rahim.

Tindakan balas herba POSITIF kepada pengguna:
1- Dalam tempoh 1 jam lubang faraj tertutup.
2- Dalam proses 24 jam terasa berdenyut – denyut di ari – ari / atas V / dalam Rahim.
3- Terasa kering di faraj
4- Berdenyut – denyut di bahagian kanan atau kiri ari – ari.

Situasi Pengguna ketika menggunakan produk ini:
1- Faraj menjadi terlalu sempit dan kering.
2- Terasa Rahim kecil dan kecut
3- Daya kemutan 300% rapat dan sempit di bahagian faraj

Situasi Pasangan atau suami pengguna :
1- Terasa sempit, padat dan susah nak masuk kerana laluan faraj tertutup
2- Memerlukan foreplay yang panjang untuk menghasilkan air mazi atau pelincir semulajadi.
3- Mengalami kegelian zakar maksima diseluruh bahagian.
4- Terasa zakar seperti disedut membuatkan air mani keluar dengan cepat
Kelebihan Penggunaan produk ini:
1- Wanita yang menggunakan ini akan menjimatkan tenaga untuk kemutan
2- Mampu menipu situasi dara

Tindak balas herba NEGATIF kepada pengguna:
~ Jika salah penggunaan digunakan oleh wanita tidak bermasalah seperti dinyatakan diatas akan terjadi terlalu sakit di bahagian faraj. Berdarah dan pedih.

Dilarang keras untuk:
1- Wanita yang masih belom melakukan hubungan kelamin atau anak dara atau masih dara
2- Wanita yang telah monopos
3- Wanita yang faraj kering ( ketika melakukan hubungan seks memerlukan bantuan pelincir)






2. Jamu Aku Dara (RM48)
- yang ini kena makan selepas habis 3 hari guna jamu pengantin dara.
- yg ini kena makan 2 kapsul pagi. 2 kapsul malam
* merapatkan
* melancarkan darah
* memberi tenaga / hyperaktif / megurangkan penat badan
* buang angin
* meningkatkan nafsu syahwat

 
Fungsi Rawatan Rahim Dari Dalam Secara Semulajadi
- Mengecutkan Rahim
- Mengecutkan Batu Meroyan
- Menegangkan Payudara
- Menegangkan Ponggung



peringatan !!semua jamu perlu diambil selepas perut diisi

kaedah makan jamu aku dara tu ialah :-

1 botol yg pertama 10 hari.
pastu botol kedua 20 hari.
pastu maintain 1 botol tu utk 40 hari....
esok piyed lancar mcm paip bocor. darah beku semua hancur2...
mula2 je kena makan lebih sikit..pastu makin berkurang
bnyak kan minum air kosong yek..dan, dalam masa 72 jam ambil jamu pengantin tu,
tolong jgn mnum ais. jgn makan durian, sebab durian panas, herba pun panas..
nanti dia tak tahan.. jgn minum air kelapa sebab ia mengurangkan khasiat herba



3. Magic Powder Masker Vagina (RM25)

 
LANGKAH PEMAKAIAN MASKER VAGINA

1- dapatkan masker vagina "susuk dara"
2- celupkan 1 jari anda ke dalam bungkusan
3- pastikan magic powder melekat di jari anda

4- sapukan di seluruh permukaan vagina keseluruhannya

effect serta merta lebih kurang 1/2 jam:
- lubang vagina menjadi tertutup dan rapat
- rasa kering dan selesa
- rasa gatal - gatal hilang serta merta

effect jangka masa panjang:
- jika scrub slowly ketika mencuci daki2 akan keluar
-faraj akan kembali cerah kemerah - merahan
-tegang
-bibir yang mengelebih akibat kesan beranak akan merapat
-deria sensitif akan menjadi aktif dan membukit tegang
-sesuai digunakan selalu sebagai bedak penjagaan di permukaaan faraj supaya sentiasa awet muda dan nampak dara.


- Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU sebagai bedak.
- Dengan menggunakan jari sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab
- Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki – daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MAGIC POWDER SUSUK DARA.
- Hendaklah di sapu keseluruhan termasuk area pipi kanan dan kiri

Khasiatnya:
- Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus
- Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup
- Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang
- Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan Faraj
- Area sensitif faraj akan kembali membukit tegang dan akan meningkatkan kemahuan syahwat


** Juga sesuai digunakan pada kanak2,lelaki dan wanita yang mengalami gatal2 di bahagian ANGGOTA badan yang lain.insya Allah berkesan..








4. Miss V Intim Gel (RM56) (Yang Pregnant boleh guna)
-berfungsi membantu mengembalikan intimasi/ghairah wanita.
-Gel berubat yg diadun dgn herba tradisional membantu menyuburkan dinding faraj dgn melancarkan peredaran darah pada tisu2 lmbut didinding faraj.
-herba akan mengaktifkan sel2 sensitif faraj setersunya meningkatkan ghairah terutamanya di bhg 'clitoris' spya lebih berghairah. amat elok utk mereka yg sudah menopos, faraj kering dan wanita yang tidak bernafsu tidak kira usia.
-gel ini berubat dimana ia bole mencegah dan mengubati fungus di dlm faraj lalu mencegah keputihan.






5. Miss V Feminine Wash (RM48)
-bau nya wangi, dingin dan menyegarkan.
-Ianya feminine berubat yang sesuai untuk keputihan.
-Sesetengah org yg ada alergik bila berpeluh celah peha dan gatal2 amat sesuai menggunakannya.
-Pada permulaan penggunaan akan rasa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang. -Feminine wash tidak seperti produk lain yang hanya sekadar wangi tetapi tidan berubat dan mencegah keputihan.

Kandungan: herba arab, cengkih, extrak sireh dan manjakani.




PRODUK UNTUK LELAKI


1. Jamu Lelaki Jutawan (RM65)


Khas Untuk Lelaki Bekerjaya Dan Beristeri .
- Menghilangkan Kepenatan
- Menambah Tenaga
- Meningkatkan Syahwat Secara Semulajadi

Bahan - Bahan Terdiri Daripada:
1- Tongkat Ali - 2 Jenis
2- Halia Putih
3- Lada Pahit
4- Habbatus Sauda
5- Ginseng
Dan 10 Lagi Herba Kekuatan Lelaki Terpilih.

* Tiada Mengandungi Pengawet
* Tiada Steroid
* Tiada Campuran Kanji/Tepung

Bahan 100% Herba Asli.
Gelatin Sumber Sayur - Sayuran Dari Farmasi Hj Zuli ( Melayu )

Tindak Balas Dialami Lelaki Ketika Memakan Jamu Lelaki Jutawan:

- Badan Terasa Ringan Ketika Bangun Tido
- Sendawa
- Kentut2 Buang Angin
- Buang Air Besar Lawas ( Tidak Cirit Birit)
- Badan Terasa Panas Dan Berpeluh
- Tut Tut Berdenyut-Denyut
- Mampu Memenuhi Tuntutan Syahwat Isteri Walaupon Penat Bekrja Seharian.

** Untuk lelaki yg xberkhwin lagi boleh bagi lelaki jutawan x?boleh je.... utk stamina.
-Cara makan:... 1 biji pagi 1 biji mlm
Kesan: utk maintain segarkan badan. boleh rasa perubahan bukan serta merta... ada alhan bg yg banyak angin. kentut2 ke, kencing2 ke. peluh2 ke. tiak busuk ke... pening2 ke tu semua toksin2 busuk2 penyakit dlm badan nak kuar



2. Minyak Ikat Kasih (RM65)





RM65.00/20ml
boleh tahan hingga 3bulan




PADA LELAKI :~
MELANCARKAN PEREDARAN DARAH PADA ZAKAR~ MEMBERI KEKUATAN PADA ZAKAR SEMASA BERSETUBUH~ MENGEMBANG DAN MEMBESARKAN ZAKAR~ DIGUNAKAN OLEH SUAMI UNTUK TAHAN LAMA KETIKA BERSAMA

CARA KEGUNAAN: Diurut pagi sekali selepas mandi 3 minit. Diurut malam sekali selepas mandi 3 minit

DIPERBUAT DARIPADA: - IKAN BELACAK - LINTAH - HABBATUS SAUDA - LADA PAHIT - PINANG MUDA

 PADA WANITA :
~ MEMONTOKKAN DAN MENEGANGKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG
~ BOLEH DISAPU PADA BAHAGIAN REKAH TUMIT KAKI
~ SEBAGAI PELINCIR BAGI YANG MENGALAMI MASALAH KEKERINGAN

Tau tak kenapa MIK kita sangat2 berkesan. U all tau ke MIK diperbuat dari apa? Siapa kata perubatan herba/traditional ni kuno tak uptodate dan tak moden. MIK diperbuat dari minyak ikan belacak yg dari segi kajian saintifik mempunyai bahan teramat istimewa iaitu "stem cell" nya yg berinteraksi dgn hormon dan darah kita. Terdapat setengah orang memakan ikan belacak didapati awet muda dan bertenaga kerana pengaktifan hormon dlm badan. oleh kerana ikan belacak susah didapati, orang dulu2 menjadikan ia dalam bentuk minyak. Setelah dikaji oleh saintis moden "Stem Cell" dari ikan belacak akan dijadikan bahan commercial dan telah mula mendapat permintaan. Dan MIK keluaran susukdara sedang dikaji dan insyaallah jika diizin Tuhan, MIK SUSUK DARA akan dibimbing untuk menembusi pasaran eksport antarabangsa!!!
 
U all tahu tak minyak ikat KasIh tu.....
Boleh sapu kat breast
Bagi breast montok. Yg mana ada baby tu....tgh breastfeed urutkan breast dgn minyak ikat kasih. Boleh cover la time by time supaya jgn kendur sgt.
Kalau yg mkn aku dara sapukan minyak ikat kasih kat seluruh breast mantop beb....
Sapu kat punggong bg tonggeks sikit...
Minyak ikat kasih tu baja pembesaran taw...bg darah berjalan. U all patut guna dulu.
Yg breastfeed jgn kena puting.
Pakai time pegi kerja. Lepas mandi tu lap air bersih2...
Sapu minyak tu sikit je...then urut2 mcm gaya u all nak pakai coli. Boleh tegang tu....

Badan kecil - breast besar
Badan kecil - punggong besar
ASET ABANG SAYANG TU!!!!!!!

Ingat nak besarkan...ingat Minyak Ikat Kasih



STOK TERHAD - 1ST PAY 1ST SERVE - NO RESERVATION !!!!




CONTOH2 ALIEN yang dikeluarkan dr ms V seorang wanita yang mengalami masalah keputihan yang teruk & darah haid yang lama terkumpul dalam rahim..


Testimoni customer:

Keputihan Dan Lendir - Telah Berjaya Berjaya Dikeluarkan Selepas 3 Hari Penggunaan produk ini..


Saya dah berkahwin 8 tahun dah. Pernah menjalani pembedahan membuang cyst setelah setahun berkahwin pastu kene menjalani treatment untuk cyst selama setahun( tiap2 bln injek hormon bg monopous) Sekarang ada 2 anak. Pernah keguguran pada usia kandungan mencecah 4 bln lebih.
Pearsan setelah melahirkan anak kedua 2 tahun lau,tak berapa kuat tahan kencing..mesti terkencing kalo terbersin atau batuk..kene sentiasa pki pantyliner setiap masa selain waktu tidur je..
pastu sakit tumit menyucuk2 setiap kali bangun tido... cam ada paku dlm tumit. Doc sarankan kita cucuk steroid k tumit kalu ubat pain killer d tak berkesan...
2, 3 bulan kebelakangan nih datang lak penyakit "whitening" yg tidak menyelesakan.. kenkadang gatal, berbau sikit2 dah banyak tul cecair tuh smpi pantyliner basah.
Ada mengamalkan macam2 jenis jamu tapi masalah u cam bertahan je... tapi tak surut/ berhenti ngan immediately... ada jumpa doctor gak... tapi datang balik semua penyakit tuh..
Bila nampak rmi yg post k Fb pasal JSD nih, hati tergerak n cuba... pikir "tak pe lah bazirkan rm 65 tuh kalu kesannya sama je cam jamu2 lain... mungkin belom jumpa yg serasi"...
Bila dapat jamu nih, takut lak nak insert tuh... kan mati katak, sapa yg ssh...
dah 3 hari dapat jamu simpan dlm hand beg je... tapi bila baca testimoni, cam menarik lak...
1st day insert dan makan 4 biji + 3 gelas air suam- pg tuh pasan miss V cam agak kering... tak de lendir dah tapi k pantyliner ada kale2 coklat cam tanda2 nak datang bulan cam tuh...
2nd n 3rd day- miss v totally kering... pantyliner kering kontang... sakit tumit cam ilang tiba2... huh ajaib
masa keluarkan jamu tuh, mmg terpanjat tgk ada ketulan lendir keras yg cam agar2 kale coklat tua beserta ketulan darah beku... ada kita attachkan gambar...
4th day sampai hari nih- kita dah tak pki pantyliner, pastu leh masak sambal sambil bersin2 kat dapo ngan gembira... whitening totally hilang... Tapi sesapa yg tahu leh bgtahu tak nape sakit tumit kita d hilang? ada kene mengena ngan masalah dalaman kita tu ke?

Terima kasih tak terhingga kepada pengasas, agen2 yg memperkenalkan jamu ni ek... yg penting Suami pon surprise ... smpi dia tya kita... ada makan jamu baru ke? hihihihi


Lagi testimoni cutomer:

Ni kali kedua saya guna JPD, disebabkan saya ada masalah tidak period sejak guna Implan ...semalam sy korek la...ini la hasilnya, ada sedikit darah ketul/cair....tp yg paling best...hari ni saya Period..bestnya...patutla asyik ngilu je dari pagi tadi, pastu asyik rasa lenguh2 je...saya suka saya suka


X smpi 72 jam pki pengantin, tgk apa yg kuar. Bnda ni dh jd mcm chewing gum yg dh abs kunyah brsalut darah. N darah beku lg.
itupun x abis korek lg...sbb pg td kalut p keje. sy kencing pg td..then sy rasa mcm tersumbat. apa lg sy hulurkan tgn pd mis V..rupanya dh tersebul dh kt pintu tue..sy korek..then ituler hasilnye..ptg ni nk korek lg abis2 sbb x dan pg td..kalut nk p keja

Akum.. Sis semlm ms kt opis sy rs senak2/berdenyut2 je kat area bawah perut.. Mula2 ati rs xbrape sedap lh.. Pg td ms nk buang air rs cm ade bende tp takut nk korek... So sy beranikn dr gak... Korek2 rs cm ade bende... Bl dah kuarkn.. Nahh dah mcm segumpal benang kaler putih +cream... Eiii ape 2.. Keputihan ke... Tp sy nie bkn jenis yg byk keputihan... Ade gak lendir2... Sy xsempat nk snap gambar cz da lewat td.. Tp yg best ms bersama, hubby ckp cm lain je.. Sy diam je lh... N dia ckp ketat lh.. Tq sis..




Ni ada testimoni dari kakak sya,1st impression sya..HATI AYAM!!sya terus lompat dari kerusi tym kakak sya bagi tunjuk..hahaha..x sangka rupa dia face to face mcm ni..

Kakak sya kata:
"Best o jamu pegantin ni,,lepas 3 hari pakai,then kasi keluar hari ke 3,Ya Allah tekejut sgt2,sekali dgn bau2 yg sangat hanyir.ndak sangka juga sampai teruk begini keluarnya.selama ni sya pnya tut tut tu memang berbau,tp ndak tepikir begini kotor pulak di dlm.syukurlah benda ni suda keluar,bau2 pun tiada suda"


TESTIMONI~~~

3 hr lps cik v daku ni rasa xselesa sgt..gatal2 keputihan keluar smpi kena pki pad..dhla gatal tu time meeting pulak tu start..mmgla muka herot petot dok menahan..mmg dlm diri rs
xsabar sgt nk blk..rutin harian kul 2-3 pm mst blk umh utk pump susu kat c kecikku..so time tula blk basuh suma..try jolok keluar keputihan bkepuk2..pastu dlm ...diri dok pk nak xtau try xtau JPD ni..dulu pkai SKD saja..tp mmg tau SKD tu hnya bsifat smntara fungsinya dlm 3 hari sj..nk try JPD dulu takut bb panas sbb still BF..tp bila sis Love Qalesya kata ramai mummy BF pki bb xpns daku pon mcm btekad nk try sbb mmg gatai tahap gaban xtau nk ckp cana..hubby blk keja pon teguq awat tkinja2 mcm pelik tu..huhuhu pastu tepat kul 10pm mmg xtahan dh trus ckp kat huby..mummy nk mknla JPD tu..then hubby ckp mknla yang..siksa sgt bie tgk kamu ni..trus daku branikan diri mkn..bismillah..insert dua bj n mkn 4 biji..pastu dlm 10 minit trus rasa gatal tu smakin ilang n ilang..lega dpt tdo dgn nyaman..


28/6/2012
bla g keja rs denyut2..mungkin t/b ubat tu nk serap suma kotor kputihan kat dlm v daku..so tahan n buat deeekkkk ajer..minum air byk2 utk elak susu bdn panas..n bila blk pum umah alhamdulillah still sama..mlm tu ms mndi dh kuar cket keputihan tp cket2 ja..so bsuh n smyg mcm biasa..b4 tdo mkn lg 2 bj..

29/6/2012
hr ke-3 p keja still pki pad..tp nsb baik xkluar apa2..mcm b4 insert ritu..gatal2 pon xdak..so amanla daku p meeting yg byk rini dgn gumbiranya..bla blk pump susu kat umh..cuci2 v dpt rasa ketul2 kputihan dh start kluar tp xla byk sgt..so bsuh ja n trus buat keja lain..n bla mlm nk mnd smyg suma rasa pns kat cik v..pegang2 tgk2 bnda ni dh kluar..tp daku xla korek lg..nk tnggu 72 jam br nk korek ubat suma keluar..dlm hti dok kata nila keputihan yg dok bsarang lama dlm v aku..mcm2 try rawat dulupon xkluar cmni..even insert antibiotik Doc pon baik smntara ja..huhuhu dgn lendir2 kluar..tp japg kul 10 nk korek bg cuci hbs pulak..hrp2la pasni baikla mslh keputihan ni..xlarat dah eden nk nanggung..apapon tq sgt pd pgasas Sis Hanni yg dh manufacture produk yg sgt mberi manfaat n solution pd diriku dan rmai lg wanita lain..mlm ni kalu ada lg alien yg kluaq cheq post kat cni lg noooo..
p/s : seb bek laki cheq p outstation..blhla repair2 dgn jayanya..n satu lg bla nk msuk jari ke cik v mmg rasa sempit dr biasa..betul la JPD ni dapat mengetatkn mn2 organ yg longgar expecially pas branak ni kn..
ini adalah experienced eden sndr..xdak kena mngenan dgn org lain yg idup ataupon yg mati..kalu xcaya cubala sndr..yg pntg kena disiplin n ikut cara pantang suma..i-allah pasti bkesan ubat ni (~_^) kita perlu berusaha tlebih dahulu then barula diiringi dgn tawakkal.






TESTIMONI MAGIC POWDER (MASKER VAGINA):

Name je masker vagina, tpi saya redah je sapu tempat lain..suami ank ank dan saya sendri jadi testimoni ni..en lokong ada gatal gatal cam ni dkat kaki dia..sya pun dah abs iktiar camane nk ubatkan gatl gatal dia tu..pakar kulit,ubt cari China la mana la..suma kesan dia same je..sya pun try n error je la letak masker vagina ni kt kaki dia tu..besok nyer tu
masyaallah tgk tgk dah kering..siap bole kupas lagi kerak kerak yg dah kering tu..magic nyer..apa rahsia serbuk ni..padahal guna utk lain kan..ermm..terus saya apply lagi sampai dia betul btul kering..skang ni da tgl parut je..huhu..kene la beli ubt ilang parut pulak...ape pun..terima kasih la ye..pn pengasas JSD ni..kalau la dari dlu sya jumpa produk ni..mesti duit sya x abis riban riban..huhuhu..so yg dkat luar sna yg masih belum cuba..jgn bakhil sangat..rm25 je pon..dari anda abiskan duit dekat krim krim yg belum tentu lgi mujarab dia..huhu..TQ1jutax


Testimoni:
Sue - 29tahun - ibu tunggal

saya telah menggunakan produk magic powder susuk dara ni tak sengaja.
pada cuti tahun baru cina baru - baru ni saya telah keluar untuk bercuti di taman tema genting hinglands bersama rakan - rakan. Akibat terlalu enjoys bersama rakan - rakan seperjuangan. Saya minum ice blended tengahari tu. fuhhh sedapnya minuman ber-ais ni. setelah penat berjalan seharian. kami tinggal di apartment malam tu. ketika sedang nak melelapkan mata. saya mengalami gatal2 di kemaluan. puas dah saya cuci keluar masuk tandas. seorang kawan saya bernama azlin menegur. bertanyakan saya kenapa. saya pon menceritakan kepada belaiu masalah saya. dengan selamba dan relaxnya. dia mengeluarkan magic powder dari hbeg dan memberikannya kepada saya. azlin menyuruh saya menyapu ke seluruh permukaan faraj dalam keadaan kering. so saya buatlah seperti yang azlin sarankan. 1 kali sapuan gatal2 tu masih ada lagi. saya terus memulangkan balik kepada rakan tadi dan mengadu..TAK ADA APA - APA KESAN PON SAMA JE..azlin bagi tahu lagi.." ko sapu kat lubang tu lebih sikit" - SAYA PON MASUK BALIK KE DALAM TANDAS menyapu lagi magic powder tu kali ni betul2 kat lubang faraj dan masukkan sedikit kat dalam kelopak tu. pergh...automatikly gatal2 tu hilang.MEMANG MAGIC. HILANG MACAM TU SAHAJA. keesokkan pagi. ketika mandi. saya mencuci kemaluan saya terdapat banyak lendir2 keputihan keluar dalam keadaan seperti gel. no wonder la saya rasa gatal - gatal dan tidak selesa. bila saya menceritakan pada azlin. mungkin faktor kepenatan dan minum ais tu sebab saya mengalami keputihan dan gatal - gatal.
2nd time saya telah mengalami situasi yang sama di tempat kerja. malangnya rakan saya jauh dari saya. saya terus menghubngi azlin dan meminta beliau belikan 1 paket magic powder yang sama mcm beliau punya. mulai saat itu baru saya sedar...betapa perlunya penjagaan alat sulit ni walaupon saya telah kematian suami. sekarang saya elakkan minuman ber- ais dan gunakan magic powder setiap masa. rasa selesa dan rasa yakin pada diri sendiri.





Testimoni dan akuan dr seorang suami...

baru je nak lelapkan mata..masuk la sms yg panjang dr mamat ni..

" puan Y, maaf ganggu la malam buta, teringat nak kongsi pnglmn ni.
sy dah bg bini pakai yg pngntin tu..huh mmg ketat laa..caiya la. tp yg paling best dia punya anu dah tak bau busuk..dia pun ckp jg dia rasa selesa.. td sempat la dia pngil sy tgk yg keluar2 tu..aiyak nak muntah..bau mcm bangkai tikus..smpai xsgup sy ambil gbr. maaf la ya.
tp alhamdulillah la..sy pun lebih selesa nak bersama dgn dia, dia pun selesa dan tak perlu segan2 lg dgn sy. jamu ni mmg power betul. pastu yg puan suruh ambil pas raya tu, nnt bgtau la kalau dah ada. Malam ni nak cuba majun abe pula..hahahaha..

Testimoni..Maajun abe gagoh

-- sorry to share benda dalam selimut berdosa nak bg tahu u.
husband me kencing manis tahap2. jenis meter darah tu tak ada nombor. 3 tahun tak berjimak. suami lahir tahun 1979. suami org kelantan kuat minum n makan manis. masak apa semua nak kena letak gula.
makan abe gagoh adik naik normal. tiap2 hari boleh tegak mcm lelaki normal walaupon tak lama. tapi tidak menghampakan.
sebelom makan abe gagoh. adik naik tapi tak sempat apa2 mmg dah layu. ada tu masuk terus pancut air..tapi meleleh.
--- suami me stress sgt..sampaikan dia jadi sangat2 cemburu. sampai la mencuba
--- abe gagoh ni dibuat berdasarkan adik langsung tak bangun bak kata sipembuat Pn hani . suami me kena kencing manis ketika me berusia 27 tahun (2007). tu sbb me ada anak 2 org sahaja. pernah mengandung lagi selepas menggamalkan abe gagoh tapi sperma tak kuat. janin tak boleh membesar.
--- jadi me nak bagi tahu. sis ni cakap mmg xtipu seperti yg sis cakap jual bukan untuk keuntungan semata2 tapi dengan niat nak membantu. me percaya dan sekarang husband me amalkan abe gagoh 1 biji untuk 1 minggu

Testimoni !!!
Puan Ina - Masalah , Period tak berhenti ! Saya suggestkan pada dia Jamu pengantin dara untuk cuci semua kotor atau ketulan darah beku yang buatkan dia x berhenti haid selama berbulan - bulan .. Alhamdulillah , tadi SMS dia , dia kata dah pun berhenti !! Syukur Alhamdulillah :) Segala kotoran pun dah keluar , siap MMS saya lagi tempoh hari , tapi x mo upload , sian kat Kamu semua , takut ada yang tak boleh tengok :)

Ape pun tahniah Puan Ina ♥ ♥ Now dia sedang continue Jamu Aku Dara , siap ambil 3 Botol lagi Ok !!!


Testimoni !
Produk : Masker Vagina

Saya ni memang jarang cukur bulu ketiak , selalu nya cabut , tapi sebabkan selalu sakit kepala nak tengok and cabut sendri hr tu saya shave , pastu mase nak naik bulu ketiak tu , mesti gatal sangat2... Bila berpeluh habis gatal2 dan melecet , then saya pulak , xboleh sesuka hati tukar deodorant .. salah pakai mesti gatal.. kalau selalu pakai benda sama pun mesti akan gatal jugak.. Dah tu penyelesaian nya gatal garu smpai melecet .. Then tadi saya sapu je MASKER VAGINA sebelum meniaga bazzar ramadhan ... Balik ni saya tonyoh tangan tengok , ade bau x , SERIUS tak tpu , takde bau lansung !!!! Gatal pun xde !!!! Weeeee.. suka2.... Pasni , Says bye to Deodorant , and HYE-HYE to MASKER VAGINA !!!! ♥ ♥



testimoni:Masker vagina
AZLEZA 32tahun

saya surirumahtangga. saya sering mengalami gatal-gatal di sekitar kemaluan saya. lebih2 lagi selepas mengadakan hubungan kelamin bersama suami. Sejak ternampak iklan HoneydewHanni mengenai produk susuk dara. saya terus menginbox beliau. dalam keadaan yang agak berat dan malu. saya telah bertanya beliau tentang perkara ini. dengan tiba - tiba beliau terus merekemen MAGIC POWDER pada ketika itu tiada iklan ataupon gambar mengenai produk ini. berkat keyakinan yang tinggi terhadap cik hani. saya telah mengdepositkan sejumlah wang iaitu RM25 sahaja. hani mengirimkan saya magic powder ini.
saya menggunakan untuk pertama kali. terasa pedih2 di kemaluan saya. saya terus menghubungi hani, kebetulan beliau terus jawab panggilan saya. 1st jawapan beliau maybe saya mengalami luka kecil di permukaan faraj maybe koyakan ketika melakukan hubungan kelamin. - yup jawapan tu mmg benar saya baru sahaja selesai melakukan hubungan bersama suami ketika itu. slowly saya terus mengambil langkah yang disarankan hani. akhirnya sakit akibat koyakkan pun reda. gatal- gatal pon hilang. setelah sekian lama saya tak pernah jumpa solution akhirnya penyelesaian ini hilang serta merta tak sampai seminit dengan manyapukan magic powder. kalau tak gatal ni nak hilang ambil masa 2 ke 3 hari belom tentu boleh baik. lebih menyedihkan lagi kadang2 rasa gatal miang ini berjangkitan hingga ke peha. sekarang bila gatal saya terus sapukan magic powder. yang paling best saya telah berkongsi magic powder bersama - sama suami kerana suami saya turut mengalami gatal - gatal di zakar sehabis melakukan hubungan kelamin. walaupon susah di cuci. gatal - gatal tetap tak boleh hilang. kesan dari cadangan hani. saya rekemen kepada suami. sometimes saya kesian tengok suami tergaru2 dalam uniform kerjanya...tapi kali ni tak ada lagi....
kami bebas dari rasa gatal - gatal....

Take note:

1. Jamu susuk dara x bleh campur herba lain.
2. X bleh ambil alkohol/madu/drugs semasa ambil jsd.
3. If sdg ambil jamu/herbs lain stop dulu. Biar bdn neutral, slps 1 mth br ambil jsd.
4. Xbleh mkn jsd if minum air kunyit, air manjakani n etc.
5. X bleh guna produk insert jika da menopous.
6. X dgalakkan pakai produk insert jika faraj kering. D khuatiri akan terlalu kering makibatkn sakit n bdarah ketika bsama.
7. Jika ada ambil vitamin, ubat perancang dr doktor atau ubatan, jarakkn 2 jam.
8. Minuman/produk pelansing tak bleh campur JSD


Sesiapa yang ingin membuat pembelian bolehla menghubungi saya terus di talian -

YAT 017-2457462. Terima kasih.

 



 





















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012. All Right Reserved by YatZakie