KAMBING AQIQAH QIS

0 comments

Assalammualaikum..yuhuu. yat kembali lagi..chewahh..poyo je..ok harini nak update sikit..almaklumla tajuk biasa2 je..tp bg orang lain mungkin biasa2..tp bg yat sngat istimewa..sebab ape istimewa,yelah punyala lama nak plan wat aqiqah qis ni..lama xlama pon da nak 4 thn plan..almaklumla asben koje xtentu masa..kali ni btul2 plan nak buat jg..insyaAllah..okla..ni la kambing qis nanti..gemok kan..rezeki dia..hehe..


ni la kambing qis..gemok kan..hihi

enterprame jap abi..hehe

tengok..kambing pon tau malu..inikan manusia yg xtau malu..hehe
qis takut nak dekat ngan kambing..tengok tu..hehe




SEMAKIN NAKAL INI BUDAK2

0 comments

Assalammualaikum..alhamdulilah..semakin hari semakin bahagia tengok anak2 membesar depan mata..yat xsanggup nak tinggalkan diorg ni untuk kerja..sebab nanti hati kat rumah badan kat opis..so baik xyahla..nasibla asben pon memahami..tp yat pon ade wat bisz kecik2 kat rumah..yat seorang pengedar jamu susuk dara dan akan datang yat akan jual baju bundle branded kanak2..insyaAllah..ia sangat murah tapi berkualiti..nanti ade masa yat update smula..hoho..daaaa..

BOOTH JAMU SUSUK DARA (JSD) @ DATARAN GEMILANG,PUTRAJAYA

2 comments
Assalamualaikum..hai korang2 yang baca blog yat ni...meh yat nak kabar cikit...sebagaimana yang anda ketahui yat merupakan seorang pengedar produk Jamu Susuk dara yang tengah hot di online sekarang ni..Anda boleh saja menghubungi yat terus di talian 017-2457462 untuk rundingan percuma..insyaAllah yat akan cuba bantu anda yang menghadapi masalah terutamanya para wanita yang belum @ sudah berkahwin..

Ok,sebelum memlalut panjang..Baru2 ni yat dan stokis ade buka booth disebua event kat Dataran Gemilang,Putrajaya Presint 4..minggu lepas (2 Feb) yat ada bersama2 ngan stokis yat Rosidah disana..Agak ramai juga yang datang ke tempat tu..Yat angkut suami,adik n anak2 yat sekali...Suami jaga anak2 yat dan peratikan mereka bermain..Anda semua yang tinggal berdekatan boleh saja datang bersama family..Xsemestinya bawa family bersiar2,anda juga boleh melawat booth2 yang dibuka disana...Event2 ni akan dibuka setiap hari ahad Februari ini...dtangla beramai2 memeriahkan suasana..salah satu booth  yang ada booth JSD la..Jangan lepaskan peluang untuk berjumpa mereka..Tp yat xdapat join esoknya event (9 Feb) sebab anak yat qistina xberapa sihat...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012. All Right Reserved by YatZakie