DINNER JAMU SUSUK DARA

0 comments

Assalammualaikum..ai la da lama xupdate blog ni..da berhabuk2 dibuatnya..sejak jd suri rumah tangga sepenuh masa ni asyik xmenyempat je nak update..ekekeke..xpela..dipendekan cerita kan..haritu 13 sept pengasas jamu susuk dara ade buat dinner..dijemputla kami para stokis, pengedar n agen2 nya untuk hadir ke jamuan glamor uolls..bertemakan "Arabian  Night"..yat pon ape lg pakaila ape yg ade..kebetulan pula asben ade belikan jubah seluar masa g umrah tahun lepas..so jimat sikit duit...ekekeke..yg paling best dapat cincin emas..my stokis bg gift sebab buat sales yg xseberapa tu..hehe..Alhamdulillah..k la..enjoyla tengok gambar yat n kengkawan yat aritu...

HAPPY BESDAY AINUL -1 TAHUN

1 comments

Assalammualaikum..ya Allah penuh sarang labah2 dlm blog aku ni..hehe. .maklumla bizi sokmo sejak beranak dua ni..alhamdulillah da setahun pon si kecik yat si Ainul Mardhiah tu..besday dia masa raya aritu (20.8)..buat la sikit arijadi dia ngan akaknye si qistina tu..akaknye bln 6 haritu..ala panggil adik beradik blah aku ngan suami je..simple sangat..ok la..just nak share gambar haritu masa wat besday diorg..

REZEKI RAMADHAN

0 comments

Assalammualaikum..fuh3..tiup habuk lagi..hehe..da lamasgt xhapdet blog ni.da bersawang..kihkihkih..ok la..dipendekan cerita..sempena ramdahan ni yat meniaga kecil2an kat kdn jalan duta..meniaga baju bundle baby..sampai khamis ni yat meniaga..so pd peminat bundlebolehla jengah booth yat nanti yer..insyaAllah harga berpatutan n cantik semuanya..boleh pakai jalan2 atau ganyah di rumah...jumpa di sana di sana. ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012. All Right Reserved by YatZakie