ANAK ADIK

2 comments

Assalammualaikum..ya Allah.lama nye xmasuk sini..padahal update guna hp je kot..nak dipendekan cite.. adik yat yg kawin last year tu da selamat bersalin..dapat la mak cucu pompuan lg..yat pulak,insyAllah hujung bln 4 nanti bersalin pula..tahun 2015 ni mak terima insyAllah 2 cucu..doakan yat selamat melahirkan baby yat ni nanti ye..ape2 pon sempat snap 1 gambar si ainul mardhiah buat aksi la konon2 penat jg anak mak lang dia..pandai betul berlakon dia ni..hehe

DINNER JAMU SUSUK DARA

0 comments

Assalammualaikum..ai la da lama xupdate blog ni..da berhabuk2 dibuatnya..sejak jd suri rumah tangga sepenuh masa ni asyik xmenyempat je nak update..ekekeke..xpela..dipendekan cerita kan..haritu 13 sept pengasas jamu susuk dara ade buat dinner..dijemputla kami para stokis, pengedar n agen2 nya untuk hadir ke jamuan glamor uolls..bertemakan "Arabian  Night"..yat pon ape lg pakaila ape yg ade..kebetulan pula asben ade belikan jubah seluar masa g umrah tahun lepas..so jimat sikit duit...ekekeke..yg paling best dapat cincin emas..my stokis bg gift sebab buat sales yg xseberapa tu..hehe..Alhamdulillah..k la..enjoyla tengok gambar yat n kengkawan yat aritu...

HAPPY BESDAY AINUL -1 TAHUN

1 comments

Assalammualaikum..ya Allah penuh sarang labah2 dlm blog aku ni..hehe. .maklumla bizi sokmo sejak beranak dua ni..alhamdulillah da setahun pon si kecik yat si Ainul Mardhiah tu..besday dia masa raya aritu (20.8)..buat la sikit arijadi dia ngan akaknye si qistina tu..akaknye bln 6 haritu..ala panggil adik beradik blah aku ngan suami je..simple sangat..ok la..just nak share gambar haritu masa wat besday diorg..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012. All Right Reserved by YatZakie