BABY BOY

0 comments

Assalammualaikum..alhamdulillah..29 April 2015 yat telah selamat melahirkan seorang zuriat lg buat suami tercinta..kalini Allah makbulkan doa kami untuk terima sorang baby boy..inilah penutup zuriat yang yat lahirkan..sebab lepasni yat da xboleh hamil lg..yat da ikat peranakan yat..atas faktor kesihatan..rahim yat melekat teruk dengan otot perut aritu..ingat masa bedah xmau la ikat lg..tp atas nasihat doktor yat akur..Allah saja yg tahu bagaimana perasaan yat masa tu..suami jangan ditanya la..ape pon lengkap sudah kehidupan kami dengan cahaya mata yg Allah kurniakan..2 orang puteri dan 1 orang putera..semoga mereka menjadi anak2 yg soleh dan solehah..serta menjadi anak2 yg baik serta berjaya dunia dan akhirat..amiin..ok la..sampai sini dulu..nanti yat update lg ye..

ANAK ADIK

2 comments

Assalammualaikum..ya Allah.lama nye xmasuk sini..padahal update guna hp je kot..nak dipendekan cite.. adik yat yg kawin last year tu da selamat bersalin..dapat la mak cucu pompuan lg..yat pulak,insyAllah hujung bln 4 nanti bersalin pula..tahun 2015 ni mak terima insyAllah 2 cucu..doakan yat selamat melahirkan baby yat ni nanti ye..ape2 pon sempat snap 1 gambar si ainul mardhiah buat aksi la konon2 penat jg anak mak lang dia..pandai betul berlakon dia ni..hehe

DINNER JAMU SUSUK DARA

0 comments

Assalammualaikum..ai la da lama xupdate blog ni..da berhabuk2 dibuatnya..sejak jd suri rumah tangga sepenuh masa ni asyik xmenyempat je nak update..ekekeke..xpela..dipendekan cerita kan..haritu 13 sept pengasas jamu susuk dara ade buat dinner..dijemputla kami para stokis, pengedar n agen2 nya untuk hadir ke jamuan glamor uolls..bertemakan "Arabian  Night"..yat pon ape lg pakaila ape yg ade..kebetulan pula asben ade belikan jubah seluar masa g umrah tahun lepas..so jimat sikit duit...ekekeke..yg paling best dapat cincin emas..my stokis bg gift sebab buat sales yg xseberapa tu..hehe..Alhamdulillah..k la..enjoyla tengok gambar yat n kengkawan yat aritu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012. All Right Reserved by YatZakie