CARA PEMAKAIAN JAMU PENGANTIN DARA

Assalamulaikum..hai korang..arini yat nak tunjukan sedikit gambaran bagaimana nak masukan jamu pengantin dara ke dalam faraj kita...JPD ni kan ade 10 biji dalam satu botol...cara2 untuk gunanya ialah:-

1- Sebanyak 2 biji ditolak masuk dalam faraj..tolak 1 di bahagian kiri faraj dan 1 biji lagi tolak di bahagian kanan faraj..seperti gambar di bawah ni..selepas 24 jam masukan jamu,baru leh bersama dengan suami ye...






2-sebelum tido makan 4 biji dahulu
3-esoknya lagi makan lagi 2 biji
4-esoknya abiskan makan yang 2 biji tu...skang dah abis untuk sebotol JAMU PENGANTIN DARA ni..
5-lepas 3 hari (72 jam) WAJIB korek semula jamu yang kita insertkan aritu....ingin tahu alien ape yang terhasil,bergantung kepada tahap kotoran yang di alami oleh seseorang individu itu..

Untuk menggunakan jamu ini lagi,selepas 3 bulan baru leh guna semula jika inginkan pembersihan rahim di tahap maksima..Di ingatkan jamu ini tidak boleh di ambil bersama JAMU2 atau sebarang herba  yang lain!!

Untuk mengetahui fungsi jamu ini dengan lebih detail,anda boleh lihat entry di SINI

12 comments:

KakNi (CikNi Ahni) on October 6, 2012 at 11:11 AM said...

Yat guna kan jamu ni jugak ke?

Anonymous said...

Yat,kalau akak baru stop makan maajun anggun bistari 3 hari,blh tak guma JPD ni

Anonymous said...

Sy teringin memcuba jamu ni...tp sy takut kat bahagian kena korek.... ada cara lain ker..sy ada masalah haid x teratur ngan keputihan.

mummy roshie on January 26, 2013 at 11:26 AM said...

lepas insert boleh bersama suami ke? hmm...ade kata kena tunggu 72 jam baru boleh?

mummy roshie on January 26, 2013 at 11:27 AM said...

lepas insert boleh bersama suami ke? hmm...ade kata kena tunggu 72 jam baru boleh?

Anonymous said...

salam sis nak tanya sikit lah Produk ni ada kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia kerr????

Anonymous said...

kalau ada kelulusan dari KKM kenapa semua botol yang di pasar kantidak ada bertanda KKM....

Anonymous said...

salam sis..sy pengguna baru 2hari jspd..camner ya first guna tu 2 sy masukkn then 2 sy telan sepatutnya 4 kena telan kan..then mlm sterusnya baru 2 biji..hari ni da masuk mlm ke3 sy minum xde rasa pa2 perubahn lg

Anonymous said...

Sis,ada tk kes jpd tk boleh diambil slps dimasukkan,sy risau tkt ianya tk keluar,tk tau kws mana yg diinsert hari tu,hu2

Anonymous said...

Mcm mna nk korek

Anonymous said...

nak tanya..utk step 1 tu insert berapa jam sblm tido?
then step 3 dan 4 pun makan sblm tido ke?

Anonymous said...

Kalau terlupa korek atau korek tak habis, takde kesan memudaratkah ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012. All Right Reserved by YatZakie