PRODUK TERBARU JAMU SUSUK DARA

Assalammualaikum....hallo semua...harini saya nak memperlihatkan kepada anda semua produk terbaru JAMU SUSUK DARA..diharapkan sesiapa yang ingin mencuba dan membuat pembelian bolehla terus menghubungi yat di talian 017-2457462..



sample: coklat love habibi JAMU SUSUK DARA.
Harga : RM48.00 sahaja
sifat fizikal: lembut n kenyal, berbau wangi herba
rasa; manis, lemak

kelemahan: air. pastikan jari anda kering ketika mencubit coklat love habibi ini.

Jika terkena air: mudah berkulat.

jangka hayat: 2 tahun jika tidak terkena air dan terkena panas.

tempat simpan yg paling sesuai: dalam h/bag, dalam poket hehehehe..xde lah simpan dalam suhu bilik biasa. JANGAN SIMPAN DALAM PETI AIS....amaran keras..

siapa yang boleh makan: semua golongan manusia termasuk kanak2. tapi BAHAYA!!! SEBAB BOLEH MENAIKKAN SYAHWAT JUGA..tapi xde la seover LELAKI JUTAWAN N ABE GAGOH..

~ khas utk wanita dan lelaki yang menjaga tubuh badan supaya sehat selalu sebagai kudap2 gantian..Kerana ianya dapat:-
*melegakan rasa pedih hulu hati
* membuang angin di dalam badan
* melawaskan membuang air kecil n besar
* melancarkan peredaran darah
* menaikkan nafsu syahwat.

jika badan anda rasa lemau2, malas2 boleh ler makan coklat love habibi ini ye..

kalau ada sintom2 kalau malam semalam ehem2..pagi rasa mengantuk n lemau2 badan malas nak g kerja, malas nak buat kerja rumah jadi ambillah coklat love habibi sebagai kudap2 harian ye..
1 bekas ni insyaallah boleh tahan 30 hari. gentelkan kecil je sebesar kuku kelingking.kunyah2, telan n minum air suam ye...
sedap.....kalau tgh drive pon boleh makan..tapi jgn buka ekon sbb nanti kentut2 hehehehe..

kalau rasa2 senak ulu hati..toksah cari ENO lagi dah..makan je ni..sendawa, kentut, muntah pon boleh..pastu lapang perut :-)

kalau orang lelaki susah sangat nak rasa sensasi..keinginan tu... nak tambah sensitif deria syahwat tu...molek benar makan coklat love habibi ni....sikit2 kecur air liur...insyaAllah....
** Digalakkan jauhkan diri dari minum ais ( angin),
Air kelapa ( tawar ubat n herba), alkohol (panas), durian ( panas)







Bakal tiba!!!!!!!!!!!!!!!

NAMA PRODUK: Susuk Dara Medicate Deep Heat Lotion. (MDHL)

HARGA: RM48






Boleh booking sekarang...insyaAllah akan keluar 15.09.2012 ini..
CARA GUNA:
1- sapu ditempat yg berlemak sahaja. * tak ada lemak tiada tindak balas....
2- mesti sapu ketika relax2. * contohnya ketika menonton tv, sedang berfb, ketika baca surat khabar...

AMARAN KERAS: tidak boleh digunakan ketika menjalankan kerja2 berat seperti mengemas, sedang bersenam...

AMARAN KERAS LAGI: tidak boleh disapukan dipipi kerana pipi adalah otot.
REKEMEN HANYA UNTUK TEMPAT – TEMPAT BERLEMAK SEPERTI DI:
1- BAWAH DAGU
2- PERUT
3- PINGGANG
4- PEHA
5- LENGAN

TINDAK BALAS DAN HERBA YANG BERFUNGSI:-
1- serta merta selepas losyen menyerap RASA PANAS SUAM DARI DALAM bukan DIATAS KULIT.
• akan terasa sedikit gatal2.
• seterusnya rasa berpeluh yang keterlaluan.
• peluh yang luar biasa.
• lagi banyak lemak lagi banyak peluh yang akan keluar.
• REKEMEN lebih effectif bila di wrapping ditempat berlemak selepas sapuan.

JAMINAN KESELAMATAN:
lulus lesen kkm dan selamat digunakan.

KELEBIHAN:
boleh buat services SLIMMING CENTRE DIRUMAH kerana losyen yang SUSUK DARA RESOURCES keluarkan bermutu tinggi dan setanding losyen yang digunakan dislimming centre terkemuka didalam malaysia.....

16 comments:

Kakzakie on September 10, 2012 at 9:27 AM said...

Ada sebab-sebab tertentu yg membuat kakak tidak dibenarkan oleh doktor mengambil apa juga jamu Yat.

Kalau sesuai memang baik kan..

YATZAKIE on September 10, 2012 at 1:33 PM said...

hehe tau xpe kak..xsemua org leh amik jamu jika diorg makan ubat tertentu.. =)

Papa Mifz on September 10, 2012 at 5:50 PM said...

mcm menarik jer produk nih...hehe

YATZAKIE on September 11, 2012 at 1:16 PM said...

yes bro..mgg menarik n mmg terbaik..insyaAllah..hehe

munna on September 11, 2012 at 4:59 PM said...

kak munna tak pernak makan jamu2 ... tak tertelan rasanya

Acik Erna on September 13, 2012 at 4:44 PM said...

assalam yat..dah berumur macam acik..tak boleh dah makan2 jamu..kalau tidak boleh aje...beli untuk bagi sokongan pada yat

YATZAKIE on September 14, 2012 at 11:57 AM said...

k.munna:blom cuba lom tau kak..hehe

YATZAKIE on September 14, 2012 at 11:57 AM said...

acik:ade produk yg acik leh guna acik.. =)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty on September 25, 2012 at 4:28 PM said...

oh kat pesbuk sy pon ada sorang tu duk promosi benda ni..mcm menarik juga :))

Kakzakie on September 29, 2012 at 10:02 AM said...

Yat... kalau kakak guna mesti tetap tak boleh jadi anak dara kan hahaha.... jgn marah Yat kakak gurau aje tau:)

mamawana on October 2, 2012 at 11:11 PM said...

rasa cam anak dara sokmo...hihihi

YATZAKIE on October 4, 2012 at 1:00 PM said...

k.zakie:eh xpe kak...hehe

YATZAKIE on October 4, 2012 at 1:00 PM said...

m.wana:yup kak..anak daro sokmo..hihi

Kasih Salina on October 7, 2012 at 4:53 PM said...

macam best jer lotion tu..ada testimoni tak yat..

YATZAKIE on October 7, 2012 at 7:06 PM said...

ada kak..saya sendri n suami n mak saya..hehe

Shia JSD on June 12, 2013 at 2:58 PM said...

COD: ukm bangi, putrajaya serdang.. sy dah guna almost all product JSD ni dah mmg sgt2 puas hati.. sbb puas hati lah teruskan dengan JSD..dah tak pandang lain dah.. mmg berbaloi baloi!!! mantap abis!!!

berminat pm sy di 0172469822..

https://www.facebook.com/pages/Shia-JSD/545924802096174

http://jamususukdarashia.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012. All Right Reserved by YatZakie