DuLu SiKiT,sEkArAnG dA bAnYaK..

Entry aku mesti korg pelik kan..bkn ape..tu sume pasal susu badan aku la..dulu2 memang sikit gila..tp Alhamdulillah skang ni da makin banyak..yg banyak tu pon sebab aku amik Suplemen Trial Pack Shaklee (SET B untuk ibu menyusu) sekali dengan alfafa..aku tryla mkn dlm 1mggu mcmtu..Alhamdulilah susu aku da jd saaaaaaaangat banyak..2x ganda dr biasa..alfafa tu la yg membanyakan susu aku tu..tp kalo da mkn alfafa ni aku kene minum banyak air la untuk memaintainkan lg pengeluaran susu..alfafa ni aku amik 5 kali seminggu dengan pengambilan 5 biji sekali makan..kalo x,jd bengkak susu la plak..sakitnye Tuhan je yg tau..nanti ingat nak amik lg la suplemen ni sbb stok kat aku macam da nak abis da..hehe..ingat kalo blh aku nak mknla sampai bla2..itu untuk kesihatan aku jugakan..mkn vitamin2 ni sebenarnye untuk pengetahuan korg sume sangat membantu kesihatan kita..wat masa ni,bla aku da mkn vitamin2 ni sume aku rasa da kurang letih sikitla..xdela macam dulu2 tu..rasa berat je kpala ni kan..umm.. k la u'olls..kat bwah ni ade gambar yg aku snap aritu sbg bukti..(yg 2 btol tu contoh je..sbb gambar yg betol2 tlupe nak amik..hehe)




yg ni adalah gambar dulu2 hasil susu yg aku pam sblm aku amik Set B..lebih kurg mcmnila banyak susu tu..dlm 3 - 5 Oz je untuk sekali pam..



tp yg ni plak selepas aku amik Set B Shaklee..ni hasilnyer..ni skali pam tau..dapat 8-10 Oz terus..Alhamdulillah..



So,kalo sape2 yg nak try bolehla cube suplemen yg aku amik ni..i'Allah banyakla susu kita tu nanti,k..








6 comments:

AlongAzrina78 on November 30, 2010 at 2:55 PM said...

Thanks Yati hehehe. Aikss dah tukar ke kaler skreen hehe

YATZAKIE on November 30, 2010 at 5:42 PM said...

haah..xreti lg la kak..nak kene blaja lg nih..hehe

Cik Pah on December 1, 2010 at 2:45 PM said...

huhu..terima kasih kepada sya yg mengajarnya..

ernizz on December 2, 2010 at 5:51 PM said...

jom share info @ http://ernizz-ernizz.blogspot.com/

MamaIna on December 12, 2010 at 9:21 AM said...

Tahniah yatie..shaklee memang best kan..leh na nak share testimoni kat blog?

YATZAKIE on January 20, 2011 at 1:19 AM said...

mamaina:boleh jer..shaklee mmg bestla..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012. All Right Reserved by YatZakie