Still Same Tak!!??

Aku ni teringin btol nak kurus balik macam zaman anak2 dara dulu..dulu pkai sluar jeans pon ala2 saiz 26 @ 27..tp skarang ni da cecah 30 pon..almaklumla da beranak ni tang punggung tu terlebar cikit..da hampir2 tak muat seluar tu semua..hehe..da macam spare tayar la plak perut aku ni ha...menggelber cikit...(cheh..nak sedapkan hati sendirikan)...laki aku slalu dok cubit perut aku yang comel ni...dia cakap leh potong sikit wat sup kan..(kurang asam tol)...orang ade cakap yang menyusukan anak ni boleh still kurus macam bese balik...tp hakikatnye xpon..kenape ek???musykil2...mane tidaknye....kalo bantai mkn nasi ngan cik pah (officemate aku) skang ni asyik abis je...yg tinggal tol2 tulang je kan kak kan....ekekekeh..



tp sekarang ni kan aku adela ngah mencari2 bengkung yang sesuai dengan aku untuk kempiskan perut aku ni ha...aku kan operation masa bersalin aritu...so,xboleh la simply2 nak sarung sebarang bengkung je...kalo nak beli bengkong moden mahal la plak...nak bli primeum beutiful lagila aku xmampu...gigit kuku aku di buatnye..hehe



k la..cube la kita peratikan gambar kat bawah ni...agak2nye,still same tak dengan yang dulu..ekekeh



aku yang kat tengah2 tu..masa ni umur aku dalam 20 tahun...suar ni aku pakai saiz 26...aku xtipu korg punye...hehe



ha yang ni plak masa 2008..aku baru je bertunang...aku yg di sebelah kanan tu..yg tengah tu nma dia cik pah....hehe


yang ni terkini...baru 6 bulan selepas melahirkan baby...ade buncit sikitkan...waaa













6 comments:

Cik Pah on December 28, 2010 at 4:08 PM said...

eh..sama .. mana pulak tak sama..tapi muka jer lah..wakakkakak

tang badan mmg dah lari seket lah..kene buat alignment lagi

ch!natsu on December 28, 2010 at 4:15 PM said...

he oklah tuh yat..
asalkan suami sayang.. ngee~

YATZAKIE on December 28, 2010 at 5:59 PM said...

CP:muke mmgla same kak..tp dorg ckp mcm muke ziana zainla skang...hahaha

mi:heh...mmg suami syg mi..tp sblum dia beralih syg tu...baik aku repair ckit....ekekeh

cik Im on December 28, 2010 at 6:33 PM said...

btl2..ank br sorg yat..
kne repair blk figure..
laki mulut je ckp xkesah..
kang nmpk yg bgetah, tliur gk..
peace!

YATZAKIE on December 29, 2010 at 11:58 AM said...

im..tau xpe..takut cik oi...hehe

NanieZara on October 24, 2011 at 9:54 AM said...

hahaha lepas beranak ni menangis tgk body sendiri kan???heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012. All Right Reserved by YatZakie