Hari Raya Ku..





Assalamualaikum semua.....mak aih..da sebulan xupdate blog nih..da stat berhabuk da ni....hehe...ape2 pon sempat lg yat nak ucapkan pada semua yg sudi jengah blog yat selama ni,yat nak mohon ampun dan maaf sekiranya penulisan seama ini ade menyinggungkan hati anda semua...ape2 pon samela2 kita saling maaf bermaafan yer...yat doakan agar semua nya berada dalam sihat sejahtera selalu....SELAMAT HARI RAYA!!!

11 comments:

ratusiput on September 2, 2011 at 3:23 PM said...

rase mcm nk setahun pun ade yatt tak update blog.samala ngan cik pah tu..ehehe..pape pun slamat hari raye gak utk yatt sekeluarga ye..

YATZAKIE on September 2, 2011 at 4:27 PM said...

selamat hari raya kak ratu..hehe..ni perli ke ape kak..hehe

zati embong on September 4, 2011 at 2:03 PM said...

yat.. Salam aidilfitri. Maaf zahir batin..

YATZAKIE on September 5, 2011 at 9:25 PM said...

jat:salam aidilfitri jat..bermaafan la kta hendaknya yer!!hihi

~izan~ on September 5, 2011 at 10:20 PM said...

alahai dik,walaupun dah lama tak update,awak tetap update on time kisah raya awak kan.. bagus2 =) slm aidilfitri.. =)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty on September 6, 2011 at 1:27 PM said...

apa kabar yat?

selamat hari raya ya :)

YATZAKIE on September 6, 2011 at 9:06 PM said...

k.izan:hehe....tau xpe kak...selamat hari raya kak...maaf zahir & batin...

YATZAKIE on September 6, 2011 at 9:07 PM said...

k.rina:khabar baik kak...akak sihat??selamat hari raya jugak wat akak...hehe

halila Ibrahim on September 9, 2011 at 6:39 PM said...

Apa khabar ???

Selamat Hari Raya ...

natrah jaafar on September 14, 2011 at 8:36 AM said...

yat!!!!selamat hari raye..hihi..bile nak jemput aku gi umah ko ni..hahaha..(tetibe)

YATZAKIE on September 15, 2011 at 1:01 AM said...

nat:mehla dtg ruh aku..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012. All Right Reserved by YatZakie