JOM POTONG RAMBUT RAYA QIS!!

Assalamualaikum..wahai warga blog sekalian..dah masuk hari ke 12 kita berpuasa kan..kejap je masa berlalu..tuptup dah nak raya plak..hihi..aritu yat bawa si kecik ni g potong rambut dia yg panjang tu..almaklumla lepas lahir dulu botak kan dia..lepas dah 2 tahun ni,rambut si qis ni panjangnye lain macam....mencucuk2 mata dia..hehe..yat pon potong gak rambut...tapi takla pendek sangat..cuma layer2 dan nipiskan sikit je..ya Allah,ringannya kepala yat ni...lagipon rambut yat selalu gugur..bila dah potong rambutni kurangla sikit dia gugur...ok la korang..jomla layan gambo si tecik ni..muka berserah je...baik dan xnangis....good girl qis...nanti raya qis ade rambut baru..hihi



sila abaikan amoi seksi tu ye..hihi

yeeeei..rambut baru qis sebelum di ikat rapi...

ni yang selepas di ikat....time ni dia cakap,''umi,tantik tak?''..gediknya..anak sapa la nih..hihi

5 comments:

Kakzakie on August 2, 2012 at 10:04 AM said...

Mestilah cantik/comel anak siapa kalau bukan umi Yat kan hihi..

YATZAKIE on August 2, 2012 at 4:23 PM said...

hihi....tq kak..

Acik Erna on August 2, 2012 at 6:11 PM said...

slam yat..comelnya anak dara kecik yat ni..baik je di dok diam nk potong rambut ye

YATZAKIE on August 2, 2012 at 11:11 PM said...

wasalam...haah acik..dia xde pon nak gerak2..dia je dia..hehe

Aishah Salun on November 19, 2012 at 2:16 PM said...

Salam, saya ada menyediakan perkhidmatan mendandan rambut, make-up, manicure & pedicure di rumah di Kota Damansara. Harga untuk wash, cut & blow RM15. Colour/ Inai RM30-RM88. Rebonding/ Perming RM88-RM128. Treatment RM38. Sekiranya berminat boleh kal Zura 012-2084048. Atau layari laman myhomesalon.blogspot.com. Terimakasih tuan rumah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012. All Right Reserved by YatZakie