KEREPEK UBI HOME MADE,UBI TERBAIK DARI KEBUN ABAH =)


Assalamualaikum...penatnye badan baru balik dari kebun abah mentua yat....hujan selebat2nya kat sana...xpat nak jalan lama2...pastu abah ade tolong cabutkan ubi kayu dan pucuk ubi untuk yat....wah2...fresh dan terbaik dari ladang....ni sampai rumah terus yat buang kulit dan goreng ubi kayu tu...taraaaa..dah siap kerepek ubi pedas home made dari yat ngan mak yat...sedap tak terkata plus kepuasan bila buat sendiri......dah abis dah satu mangkuk..esok nak wat lagila...hehe

3 comments:

Kakzakie on February 18, 2013 at 10:46 AM said...

Sedapnya Yat... Kakak selalu beli aje kerepek ubi sira macam ini sebab tak rajin macam Yat.

YATZAKIE on February 19, 2013 at 11:16 PM said...

hehe..kerajinan yg melampau kak...u yg jd kerepek tu...hihi

Cho Zila on February 22, 2013 at 11:03 AM said...

sedap tau... kalau makan depan tv tak sedar dah habiskan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012. All Right Reserved by YatZakie