++ ANDA ADA MASALAH,BIAR SAYA YANG SELESAIKAN ++

salam sumenye..arini ade mood ckit nak update blog ni..lgpon my brother bg keje xbrape bnyak sgtla..blhla kalo nak rewang2 kan..hehe..aritu aku belek2 email,adela beberapa email yg my boyfrenz a.k.a zaki send kat aki ari tu..hehe..
nak djadikan cerita,email tu adela bg idea kat aku & untuk kalian semua boleh lakukan sekiranya blaku kecemasan..
untuk tatapan bersama,silala scroll mouse komputer anda ke bwah untuk mengetahui ape yg aku maksudkan td..
selamat menonton.. ^_^



jika kenderaan korg takde sistem GPS di dalam kereta,bolehla ambil hp korg yg ade sistem GPS ni,letakkan dlm kete korg..tolong lekatkan hp tu spt gambar di bawah ni ye..senang ckit nak tau jln pintas kan..almaklumla KL ni kan slalu jem..hehe







bagi yg xde pemanas kopi tu,blh gak wat mcm gambar kat bawah ni.. kreatif sungguh org yg bg wat mcmnikan..siap boleh bau hapak kasut tu skali..hehe






ha yg ni plak kalo wiper kete korg patah ke kne curi ke blh gak wat mcmnikan..sungguh bijak org ini kan..hehe






umm..dlu kete ayah aku radio kete dia kne curi..lma jugala dia xpsg blk radio tu..tp xdela sampai amik radio kat rumah letak dlm kete mcm gambar kat bawah ni kan..melampau betolkan..hehe







ha yg ni lg best..mentang2la kalo time hari hujan je susah nak dpt siaran tv,tah idea sape lak sampai blh payungkan piring astro ni..konon2 dgn harapan bla hujan dptla tengok rancangan kegemaran dia kan..hehe..




suuuuuuuuungguh bijak semua idea org2 ni kan..xsangka btol aku tengok..k la..selamat mencuba ye u'olls!!



2 comments:

Cik Pah on October 14, 2010 at 4:31 PM said...

ahah.. tak pernah lagi aku nampak idea idea bernas nih . harus dicuba especially yg piring astro tuh..

YATZAKIE on October 14, 2010 at 5:20 PM said...

harus kak..harus cuba..i xde astro,xblh cube..hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012. All Right Reserved by YatZakie