Aku Budak Poli Shah Alam..

Rindunye aku masa zaman belajar dulu...teringat kat kengkawan kelas...dak2 dom..dak2 rumah sewa..macam2 kenangan la yang ade..tibe2 plak aku teringatkan baju bengkel warna hijau tu...pastu baju khas poli (macam uniform doctor tu tp dia warna biru)...baju ni wajib pkai g kelas tau...kalo x lecturer akan saman kita...ececeh..tp aku xsuke la pkai..sebb panas..tebal sangat...so,aku suke simpan je dlm beg..incase kalo ade emergency spotchek,aku trusla sarung..hehe..jahatkan aku...tapikan yang masih jelas dalam ingatan aku adelah kolam kat poli tu..penahla hp aku terjatuh kat dalam kolam tu...tp sempat diselamatkan oleh dak kelas..hp tu (nokia 3315) murah je..tp aku da gune lamakan...sebab tu la sayang gile kat hp tu...aku jemur hp tu 3 hari 3 malam nak bg dia kering tol2..(macam bercuti la plak)...lepastu memang terus elok balikla...syukur sangat2...hehe

Masa aku belajar kat poli ni,zaki a.k.a suami aku plak belajar kat poli ungku omar..kami amik jurusan yang berlainan..walaupun kitorang berjauhan,dia still tetap datang jenguk aku tiap2 minggu tok bawa aku jejalan...korang bayangkan dia dari ipoh leh turun ke shah alam tiap2 minggu...jauh xjauh la dia datang..sayangnye pasalkan..ape bleh buat...kalo tak awek dia ni suke ngular ngan orang len...(eh xdela..aku sorang yang setia tau...)ekekekeh...

k la korg..aku adela simpan beberapa keping gambar kenangan ngan dak2 poli dulu...korang enjoyla eh...gambar yang lain da hanyut dek banjir...shah alam dulukan penah kene banjir besar..hahaha..



dr kiri eija,nana..tengah aku,jaja &tipah..tipah da ada anak 2..tp aku bru 1..mcmne ni..hehe

yg ni bru blik dr bengkel ukur rsanya..msani sem 1..time ni aku amik sijil...masing2 posing xhingat..kolam belakang tu hp aku sukeeee jatuh..huhu..ni la bju bengkel hijau aku..da lusuh dah pon skang ni..

yg ni sem 5..aku amik dip time ni...ha ni pon bru habis balik bengkel apetah...elektrik kot..

yg ni plak bru abis present final projek sem akhir (sem 6)...lega rsanya..siap pkai bju kelas lg dorg ni...aku sorg je xpkai...malas..



dinner ahkir tahun...sem 4..


hari konvokesyen aku..dapat anugerah ketua jabatan @ akj..
budak2 kelas aku..


aku & nana (my bestfrenz)



aku rindula kat korg sume...bla nak wat renion kasitau aku okayssss..













1 comments:

seed roze on April 28, 2011 at 10:42 PM said...

hehehhe ade gmbr aku la....
miss u!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012. All Right Reserved by YatZakie