ASAL TINGGAL JE NANGIS2...ISHH

Adoi xtaula nape ngan anak aku ni..asal aku tinggalkan dia kejap je,dia da terjerit2...menangis2...dia da pandai da skang...hilang je aku dari depan mata dia,terus dia akan kejar untuk cari aku...tapi yg peliknye dia mesti akan cari kat bilik air dulu...almaklumla bilik air & toilet dekat ngan ruang tamu aku....risau gak di buatnye...takut dia masuk dalam besen air tu jer...zaki cakap nak wat pagar tp xtaula bila....emm..harap2 lepas2 ni dia xdela terjerit2 lagi...risau tau...suara da serak macam ella da....


masuk dalam kandang je nangis..

yang ni dok terkejar2 aku kat dalam bilik..


lepas dia tau aku da xde dalam bilik air,dia u-turn..hehe



sempat posing angkat kaki lg..padahal ngah menjerit2 ni...bla aku tunjuk camera hp ni dia terus senyap lak..





15 comments:

A.s.t.i.n.a on February 10, 2011 at 7:10 PM said...

hok alohh comey orrkk..

hati2 bilik air.. jgn buka pintu.. pastikan sentiasa ditutup..

mie on February 10, 2011 at 9:09 PM said...

comey nya..
rasa nak je cubit pipi tu..
ahhaaa

YATZAKIE on February 10, 2011 at 11:59 PM said...

tina:tombol pintu rosak plak...adeh la..


mie:cubit pipi dia nti dia xnak mkn..sya gak yg susah..hehe

Cik Ina minat Do do Cheng on February 11, 2011 at 12:37 AM said...

amboi comelnya anak ko.kalau dekat makcik cubit pipi dia.geram.

YATZAKIE on February 11, 2011 at 1:09 AM said...

kalo akak cubit dianye pp,tidia xnak mkn...hehe

Cik Pah on February 11, 2011 at 8:54 AM said...

mmg nak kene babab vontot si humairah nih.. notty

ch!natsu on February 11, 2011 at 9:24 AM said...

alolo nakal dah ye dia..
nnti ibu pi melawat k? huhu

Kakzakie on February 11, 2011 at 10:34 AM said...

Salam Yatzakie,

Macam nak dekat sama je nama kita ye.... tapi berbeza.

Suka tengok anak yg ligat tu. Jangan cuai nanti benjol si comel tu....

YATZAKIE on February 14, 2011 at 1:51 AM said...

kakzakie:i'Allah ler kak..sya sentiasa berjaga2...hehe


eh..nak ekat sama la name kite kan..kan.hehe

YATZAKIE on February 14, 2011 at 1:53 AM said...

cik pah:mmg da kne sebat pon montot dia kak...hehe

mimi:bila mi,bila nak mai??hehe

Hantu Kak Limah on February 14, 2011 at 12:30 PM said...

huhuhu...bese la..budak 2...
gaye pic merangkak tu,dah mcm ju on nk cari mangse jer...huhuhu...seram..

YATZAKIE on February 15, 2011 at 1:27 AM said...

kak limah:alahiai la kak oi..takut sya dengar akak cakp mcm juon..da la kami tggal ber2 je bla mlam...hehe

yatie's EPISODE on February 15, 2011 at 10:25 AM said...

perhhhh~ comelnyeeeee ^^

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr on February 15, 2011 at 1:49 PM said...

bijak bijak hehe

=)

YATZAKIE on February 15, 2011 at 11:55 PM said...

yatie's:tq...huhu


gksb:ade bijak macam umi dia tak??hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012. All Right Reserved by YatZakie