BETUL KE KITA MACAMNI??

ASSALAMUALAIKUM...


arini simple jer..betul ke bila kita bekerja makan gaji ni,kita seperti gambar di bawah..renung2kan..selamat beramal semua...



Yang kanan - manager tengah menungkat dagu,


di tengah-tengah tu kita


di sebelah kiri- Big Boss..

11 comments:

ch!natsu on April 21, 2011 at 3:59 PM said...

huhu no comment.. could be.. =)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty on April 21, 2011 at 4:05 PM said...

standardlah tu..nak best bisnes sendiri..hehe

Farrah Hasna on April 21, 2011 at 4:15 PM said...

nak mantap kite kena jd bos..kan..kan..

YATZAKIE on April 21, 2011 at 6:01 PM said...

Mi:aku pon nak no komen gak la..hehe




k.rina:tau xpe kan kak..hehe



k.farah:jd lady bos ..mcm best je tu..hik3!!

kak Erna on April 21, 2011 at 7:43 PM said...

yatzakie..nape yang kita tu menangis..

zati embong on April 21, 2011 at 10:36 PM said...

hihi,kat ofis jat lain,manager kat tengah2 O.o

Cik Ina minat Do do Cheng on April 22, 2011 at 2:26 AM said...

makcik yang tengah nanges. jahat kiri dan kanan.

Cik Pah on April 22, 2011 at 10:38 AM said...

aku nye position yg tengah..tapi style aku yg belah kiri tuh.. boleh ? haha

~izan~ on April 22, 2011 at 11:10 AM said...

dik,jd bos pun pening dik.akak dulu keje,nk handle staff bawahan pening kepala.diorang tak wat keje,kita kena hentam dlm meeting.hukhuk.dia kalau jd very2 bigboss baru best hihi...

YATZAKIE on April 24, 2011 at 7:01 AM said...

k.erna:tahla kak nape kita nangis..hehe



jat:kamu nakal ek..tp best ape manegr plak yg nangis..OoO...



c.ina:hehe..saya sikitla mcmtu cik ina..





c.pah:ikut suke akak la..tp akak mmg mcmtu pon kan..hik3!!!





k.izan:ye kak...jd bos pening..bos saya relax jer..xpenanh nampak dia pening2 pon..hehe

rATu kEBaYA on April 25, 2011 at 8:42 AM said...

tak dapat tido.. anak2 tak sihat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012. All Right Reserved by YatZakie