SUKA SUKI DI PD

Assalamualaikum semua..rindu kat saya tak??hehe..saje gatal....arini xde nak cite panjang2..just nak share gambo aritu g PD ngan family suami...best sangat walaupon g kejap jer...semua gambo adelah asli...tiada pengeditan langsung yer...hehe...


ni pakai baju masa ngandung qis dulu...skang leh jd baju mandi..hihi





sebelum mandi kite amik gambo dulu sebagai kenangan...



cekci tak saya pakai bikini??hehe


da pandai minta bola...kalo minta adik,mau umi dia pengsan..hehe



da siap untuk mandi



bajet cun je awek ni kan..ahaks...



my hero!!


adik ipar ku,si ogy...



ibu mertua ku..



babysitter qis pon ikot sama..hehe



anak2 buah suami ku..









pas mandi kita makan puas2..




ituje la...da abis da...time kasih semua...

12 comments:

ch!natsu on July 23, 2011 at 1:42 AM said...

alahai comelnyer.. huhu..
aku dah update blog aku as promise.. =)

zati embong on July 23, 2011 at 2:32 AM said...

muka qis ikut muka yat la jat rasa.hihi

ratusiput on July 23, 2011 at 11:57 AM said...

seronok ni piknik beramai2...dah bertahun ratu takde aktiviti camni...

YATZAKIE on July 23, 2011 at 10:15 PM said...

mi:yo mi..ti aku p jengok blog ke ye..hehe

YATZAKIE on July 23, 2011 at 10:16 PM said...

jat:hehe..ye ke jat...yat rasa dia ikot muke abi dia..hehe

YATZAKIE on July 23, 2011 at 10:17 PM said...

k.ratu:boleh la kak...picnic yg xdirancang..ape yg ade kitorg angkut je la...ni pon 1st time picnic ngan family dia..kalo tak slalu ngan family yat je..hehe

halila Ibrahim on July 24, 2011 at 5:57 PM said...

Seronok jugak kan picnic ramai2 .. tapi suami akak tak suka laut.. so.. tak pernah p picnic.. huhuhu...

YATZAKIE on July 25, 2011 at 11:05 PM said...

k.ila:hehe...suami saya suke lautkak...nanti pas raya dia nakg pangkor rsanya pulak..i'Allah..hehe

~izan~ on July 26, 2011 at 7:25 AM said...

wah...meriah entry ni sbb ada byk gmbr yg best..makin comel si kecik tu...geram akak tgk...berbikini bagai,uishh nk gigit rasa hehehe...

Norhafiza on July 26, 2011 at 9:43 AM said...

sonoknnye dapat mandi pantai kan yat..tp kakNo kurang gemo main air laut sbb time nak basuh baju dorang abis pasir lam kelipat kain sua tu hehe..time nak melipat tu ada lagi pasir halus berbaki huhu..malas beno nk sapu balik...tp skl skla on je haha

YATZAKIE on July 27, 2011 at 7:28 PM said...

k.izan:hehe..comel le sangat dak ni kak..ape2 pon tq la ek...hehe..mmg ade bikini tu kwn yat yg bg...nasib ade...kalo tak pakaisepentot je la kak eh...huhu

YATZAKIE on July 27, 2011 at 7:30 PM said...

k.no:sonk jugak la kak..sb da lama xmandi kan..hehe..mg letih nak basuh bju pas mandi laut ni..abis pasir halus kuar dr suar kami...letih mak nak buang pasir tu....heh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012. All Right Reserved by YatZakie