DINNER CHINESE NEW YEAR

Assalam readers..hehe..Gong xi fa chai...tahun ni dapat angpau xsemeriah macam dulu2..tahun ni dapat ciput,tp ok la...dapat jugak kan...hehe...aritu kampeni yat ade wat dinner untuk cny,tp wat kat opis yat jer....bahagian belakang kilang yat tuh luas,jadi open table kat situ je la...bapak jimat duit boss yat ni...hanya kuarkan duit tuk makanan jer...hehe...ape2 pon xnak melalut la...kat bawah ni sebahagian gambo aritu yang yat amik...asben ngan qis ikut sama...kemain sonok la si kecik ni dapat kawan...pastu minum air kotak sampai 3 kotak...aleh2,kene ceri beri lak dia...nasib dah nak balik baru la dia kene...hehe...sory yer,makanan lupe nak amik gambo...tapi banyak jugakla makanan aritu....xpela boss,xwat kat hotel pon meriah jugak malam tuh...sebabnye awal2 lagi nama yat naik untuk lucky draw...dapatla iron stim...kebetulan lak iron kat rumah ni pon nyawa2 ikan...rejeki2..hehe..



muka wajib letak...happy family forever..insya Allah


abi & qis


qis & kawan barunya


yat & ida (admin opis)..ida orang kuat majlis...hehe




yang ni anak staff ofis yat...bam2ye...tengok qis...jeles tol dia...siap cakap "mi,urunla aby tuh..urun r.."(ayat jeles sambil cubit2 halus kat peha yat...hehe)


umi & qis...tuh la hadiahnye...xnampak lak...apela..hehe


ngah makan satay..besar nganga mulut qis tuh..hehe

2 comments:

CINTA UNTUK KITA on February 1, 2012 at 10:35 AM said...

wahh seronoknya.. happy family ya kak, insyaAllah sy doakan akak kekal berkasihsyg.. Amin.. ;p

YATZAKIE on February 1, 2012 at 3:30 PM said...

hehe...tq ye dik..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012. All Right Reserved by YatZakie