CHINESE NEW YEAR, BERDATING WITH MY BFF

Assalamualaikum...hai readers2 yag sudi jenguk blog yat nih....entry kali ni speasial skit sebab yat ade dating ngan best frend yat,iaitu nana (yg pakai tudung bawal pepel tuh) dan jaja (yg pakai awning pink tu)...actually yat g rumah mak jaja kat bangi....kitorang semua g sana saje2 je sebab rindu dah lama xjumpa kan...kalo xsilap yat hampir 5 tahun la xjumpa...lepas2 abis belaja semua bawa haluan masing2....macam yat,bawa haluan sendirila (g nikah ngan si asben yat tuh..hehe),si nana sambung study lagi amik degree....si jaja ni pon sambung study gak,tp amik bahagian len,dia amik jurusan jururawat plak....si nana ni amik jurusan yang sama je dari belajar kat poli dulu,jurusan engineering...

Xpela...kita tengok2 je la gambo yang mereka2 ni amik aritu..tq pada jaja sebab belaja kami semua kfc aritu....sebenonya itu hadiah sempena besday nana 27 jan ni ha...tq jugak pada mak cik sebab layan makan minum kitorang sepanjang berada kat rumah mak cik aritu...siap tidola semua termasuk qistina ni ha...mentang2la hujan lebat kan...ekeke...sayang korang tau....hehe


muka wajib letak,harusla yat ngan qistina..hehe


ha,yg tu makcik (mak jaja)...rindu kat makcik sangat2..



nana dan qistina...tinggi antena ko nak...hehe


mak cik lagi dan jaja dan nana..hehe


tengokla ape dah jadi ngan rambut anak ku itu....hasil kreatif tanganku ini,itulah hasilnya...hehe


nana & yat


jaja & nana


ni mama baru qis....dia nak praktis katanya...hehe

aku rindu sama kamu semua tau!!!

8 comments:

ratusiput on January 27, 2012 at 11:01 AM said...

best kan dpt jumpa kawan2 lama.trus dpt mengimbau kenanan dolu2...

suri solehah on January 28, 2012 at 12:29 AM said...

seronokkan dapat jumpa kawan2 lama...akak kawan2 masa belajar dulu tak tahu menyepi kat mana huhu

YATZAKIE on January 28, 2012 at 3:04 PM said...

k,ratu:best kak jumpe kawan2 lama ni sume..leh cite macam2..hehe

YATZAKIE on January 28, 2012 at 3:05 PM said...

k.suri:hehe...ni pon dorang yg aturkan..kao x,xde gak jumpe dorang...hehe

Cik Ina Do Do Cheng on January 30, 2012 at 4:29 AM said...

seronoknya dia dapat jumpa kawan lama. qistina semakin besar banyak ikut muka suami ko kan. ala tanteknya rambut dia.

Papa Mifz on January 30, 2012 at 1:39 PM said...

Kalo dpt jumpo kwn lama2 yg rapat mmg seronok kan ;-)

YATZAKIE on January 30, 2012 at 8:51 PM said...

ci ina:hehe,...tu pesyen rambut alaf baru ci ina...kemas sikit,xdela serabai cik ina..hehe

YATZAKIE on January 30, 2012 at 8:51 PM said...

pm:yes wak...mmg sonok jumpe kawan2 lama nih...banyak cite nak kongsi la...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012. All Right Reserved by YatZakie