MAJLIS HARI JADI QISTINA ~ 2 TAHUN

Alhamdulillah.
Party birthday Qis berjalan dengan lancar.buat secara kecil-kecilan jer...Semalam qis genap 2 tahun...
Pertama-tama sekali kena say thanks kat mak sebab dia yang banyak bertungkus lumus untuk party qis ni. Ikutkan dia memang bz la sebab nak menajga si qis ni lg..hehe

So segala makanan mak nenek, semua mak yang setelkan...
Aku nie tak banyak cekadak...
Apa mak sajes aku ikut ajer...aku hanya setelkan kek jer..hihi

Anak perempuan, kena la amik color yang sweet-sweet sikit. Lagipun sonang nak pilih...kek warna pink gitu..Tak kuasa nak tema cartoon-cartoon semua.
Itu mungkin akan datang. Atau itu mungkin untuk baby akan datang, heheheh..yang peliknya kan,
hari sebelum2 ni nya qis asyik menyanyi lagu hepy besday je..mentang2la besday dia da dekat,macm tau2 je kan..hihi
ok la..jom la layan gambo...malas dah nak menceceh..



masa ni qis berumur 10 bulan gitu...muuulat mata dia..

ni 2 tahun..hihi...ape yg adik tengok tu..

dah abis nyanyi,dia xsabar nak tiup lilin yg 2 batang tuh..hihi


malu2 plak dia..orang lain belum nyanyi dia lak yg menyanyi dulu..hehe





masa untuk tiup lilin..umi yg terover dari ko qis.hehe



nak buat ''peace'',tp xjadi plak..hihi

potong kek time..

tukang goreng nugget..ni ila,anak jiran mak yang tolong mak masak..tq ila..

my abang, adam n qis...mak ai..larat ke dukung 2 budak gemok tu sekali..hehe


tetamu yang hadir..

makanan yang disediakan...ala,simple menu je... =)




Ok itu saja laporan tentang birthday qis....tataaaa..


5 comments:

munna on June 29, 2012 at 1:25 PM said...

Meriah nampaknya.... happy belated birthday buat Qis

Papa Mifz on June 29, 2012 at 5:26 PM said...

selamat hari lahir utk Qis...dah 2 tahun yer..sekejap maso berlalu kan...

YATZAKIE on June 30, 2012 at 10:35 AM said...

k.munna:bolehla kak munna..wat kecik2 je..pggil jiran2 mak je..tq kak.. =)

YATZAKIE on June 30, 2012 at 10:35 AM said...

pm:tq bro...haah kejap je masa berlalu... =)

aizamia3 on July 1, 2012 at 1:43 PM said...

meriah.. seronok tengok.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012. All Right Reserved by YatZakie