NI MALAS KE BUAT2 LUPA..ADEH

     
 
Alahai....lamanya xhapdep blog...bizi sokmoo je skang..hehe..arini xdela nak cite panjang lebor..tp ce kome semua nengok sikit gambo tu,adekah dia spesis bangang atau dia spesis pelupa atau dia ni jenis spesis pentingkan diri sendiri..dah lah dok flat parking susah,leh lak dia letak macamtu..marah ni marah..terpaksa park jauh tau..kalo tak yat dah park depan kete tuh...kejam tau...
 
 
 

8 comments:

Cho Zila on December 21, 2012 at 9:06 AM said...

gituler alkisahnyer.. mungkin esok dia nak gi keje senanglertu..

Kakzakie on December 22, 2012 at 8:56 AM said...

Selalu kakak jumpa macam ini Yat. Pernah kakak terkena sampai minta tolong pihak shopping complex announce tolong alih kerete sebab tak boleh keluar. Block depan kita tak ke gila tu...

Kasih Salina on December 22, 2012 at 3:17 PM said...

susah juga kalo ada yg jenis gila camni..

YATZAKIE on December 26, 2012 at 12:11 AM said...

k.zila:hehe..tau xe kak....gila...

YATZAKIE on December 26, 2012 at 12:11 AM said...

k,zakie:la ye ke kak...lg dahsyat mcmtu sekali..hihi

YATZAKIE on December 26, 2012 at 12:12 AM said...

k.salina:tau xpe kak..ade jg mcm ni kak..penat nak layan..hehe

YATZAKIE on December 26, 2012 at 12:12 AM said...

k.salina:tau xpe kak..ade jg mcm ni kak..penat nak layan..hehe

munna on January 2, 2013 at 2:34 PM said...

ni yg jenis malas lah ni.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012. All Right Reserved by YatZakie