++ HePy BeStDaY SaYaNg++

~~~ hepy besday to u,hepy besday to sayangku yg bucuk~~~



08 November 1985..hari lahir suamiku yg tercinta..kami xsambut pon..masing2 bz kan..dia keje shift yg xtentu..aku plak bz jg si comel aku ni...chewah..alasan kan..tp ape2 pon kami just raikan secara kecil2an jer..itu pon lepas balik nengok wayang cite ngangkung..makan kek kecil kat atas bangunan Brem Mall kepong lg tu..ape2 pon kat bwah ni adela beberapa gambar yg aku snap aritu..dan hadiah yg aku bg kat suami aku adalah sebuah jam tangan jenama POLO yg berharga RM .......rahsia yer....hehe..selamat hari jd ye sayang...thn depan belikan rantai emas utuk umi plak ye sbagai hadiah besday..i lap u la sayang..mmmmuuuuahhh...








ni kotak kek tu..kecik je saiznye..





nyam2..blueberry kek tok sayang..






amboi2..makan sampai xingat umi yek..




ni pemandangan dr atas bangunan Brem Mall..time ni kat park kereta tingkat 10..









hadiah untuk si dia tu...kabur sikit la...




lepas bg dia terus pakai ..






besday boy & si comel ku....











2 comments:

Cik Pah on December 2, 2010 at 2:58 PM said...

kira ko dapat hadiah besar lah malamnye kan..hhahahahah

YATZAKIE on December 3, 2010 at 11:43 AM said...

wink2...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012. All Right Reserved by YatZakie