AKSI SI ABANG MENYUAP SI ADIK

Assalamualaikum....hai korang...kali ni aku saje2 nak share ngan korang aktiviti2 yg si qistina suke wat...kalo korang nak tau dia suke sangat makan kalsium yogurt ni..haritu abang aku adela belikan dia 1,tp anak buah ku si adam ni kedekut cikit kalo hak dia orang amik sikit...time ni aku ada idea..aku soh dia suap si adik dia ni...yaAllah....comot kemain...tepaksala aku tanggalkan dorang nye baju...umm..masing2 melawan tunjuk pewot bulat...hehehe..tp ok la...dorang sonok makan share2 ni...aku pon sebenarnye tumpang sekaki...hik3!!! k la..korang peratikanla ape yg dak2 dua orang ni wat....jangan senyum2 je..silala komen sikit...hehe..















8 comments:

Heidi Shafiq on March 1, 2011 at 8:40 PM said...

alahai.. comelnye mereka.. :D

niesz on March 2, 2011 at 12:22 AM said...

comel nye!geram tgk.. :)

YATZAKIE on March 2, 2011 at 9:59 AM said...

heidi:tq ek!! hehe

niesz:tq..geram kan..dorg ni suke berlengeng!!hehe

ch!natsu on March 2, 2011 at 12:54 PM said...

alolo comot abes.. ish2 umi nie.. nape biarkan.. comot dah ank ibu tau.. hehe~

Cik Pah on March 2, 2011 at 5:37 PM said...

gomokss... buncitt.. ... dua dua cucu alitan yg macam cino..

YATZAKIE on March 3, 2011 at 9:37 AM said...

Mi:xpe..skali sekala...hehe


cik pah:mcm cino ke kak..rsa mcm muka mat salleh je..hik2!!

Cik Ina minat Do do Cheng on March 3, 2011 at 10:17 AM said...

pandainya siabang menyuap siadik. comel betul anak ko.dua dah selumus ngan coklat, tak pe janji dorang happykan.

YATZAKIE on March 3, 2011 at 11:02 PM said...

kak ina:janji dorg xnangis kak....jani bahagiakan..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012. All Right Reserved by YatZakie