HARAPAN UTAMA KU UNTUK 2O12,HARAPAN KE2 NANTI,YANG KE3 PON NANTI LA..

Assalamualaikum.......wah....berhabuk blog nih dah...hihi...tiup jap...fuh2..mesti semua pelik kan...apa harapan dan impian saya untuk tahun ni....emm...untuk di pendekan citela kan...skang yat kan ngah belaja bawa kete....mestila impian yat nak dapatkan lesen sebenarnya....hehe....senang kit nak kemana2 kan...tak perlula nak susahkan asben yat lagi....kesian kat dia....selalu jadi driver yat...hihi...anda semua doakan yat berjaya yer....yat stat ujian memandu ni hari selasa depan, 10 jan ni...takut sangat tau2...harap2 yat boleh buat semuanya dengan bertenang dan mudah....doakan yer korang....

lepas nak dapatkan lesen ni,impian yat yang ke2 nak cari keje lain la plak,kalo ade rezki lagila....sebabnya,yat rasa seperti dah dianaktirikan oleh bos yat di tempat kerja tuh...manager yat cakap,bos yat xsuke yat....alasannya yat suke wat salah....yat dah cube tau kurangkan wat kesilapan...tapi orang dah xsuke,kita xboleh nak wat ape2...sabojela....kebetulan pulak,2inggu lepas dia dah amik budak baru,ya maybe untuk gantikan tempat yat....semua kerja yat budak tuh dah mula belajar buat...kadang2 yat rasa datang ofis semata2 nak tunjukan muka ni jer...sedih tau...orang wat xtau jer...sampai2 yat menagih kerja pada staff yang lainla untuk tolong dorang tuh wat kerja semua...ye la,kerja yat budak baru tuh dah amik...emm...


ok2..untuk harapan yang ke3 ni plak lain sikit..ni berkaitan dengan family....ce teka....ala tekala....ok2...xdapat teka kan...xpe...yat cite ni....macamni...yat nikan dah ade sorag baby...tp asben nak tambah lagi sorangla plak..yat bukan xnak...tapi bila pikir pasal keje ni pon dah xmenentu,yat rasa xstabil la lagi kalo nak tambah sorang lagi...skang ni pon xpuas lagi nak manja2 dengan si kecik sorang ni....sayang tau kat qistina ni...dia dah mula pandai bercakap....becok mulut dia,macam umi dia gak...hehe....buat masa ni itu je la ipian yat...tapi kalo ade lagi,insyaAllah yat akan bgitau yer....jumpe lagi... =)

10 comments:

ratusiput on January 7, 2012 at 3:47 PM said...

ok utk impian pertama ratu doakan yat success.kena kompiden n relax.fokus.

utk impian kedua...kalau dah keadaannye cmtu better cr keje lain je.lgpun tempat yat ramai chinese kan...

dan utk yg last skali tu bagus jugak sbb yat muda lg...lgpun ble bg kawan kat qistina tu.kalau jarak jauh sgt nanti dorang pun jauh hubungannye... :)

suri solehah on January 8, 2012 at 9:33 AM said...

moga impian nk dapat lesen tu..berjaya yat..tapikan pada akak elok gak kita tak dak lesen ni..kalau dah ada kadang tu suami suh pg sendiri..tak best

suri solehah on January 8, 2012 at 9:33 AM said...

moga impian nk dapat lesen tu..berjaya yat..tapikan pada akak elok gak kita tak dak lesen ni..kalau dah ada kadang tu suami suh pg sendiri..tak best

suri solehah on January 8, 2012 at 9:33 AM said...

moga impian nk dapat lesen tu..berjaya yat..tapikan pada akak elok gak kita tak dak lesen ni..kalau dah ada kadang tu suami suh pg sendiri..tak best

zati embong on January 8, 2012 at 3:37 PM said...

amin,semoga apa yg d hajati tercapai.

NanieZara on January 9, 2012 at 10:42 AM said...

utk k.yat:

1-Esok eh nak test JPJ harap2 lulus dgn cemerlang..ala k.yat leh buat punya.

2- klu dah rasa tak best keje situ better benti jer lah.buat apa dtg keje tp kosong tak wat apa pon.skrg thn baru mesti bnyak jon opening.

3-bagus jugak tu tambah anak lagi.qiss kan dah besar.lgpon setiap anak ada rezeki dia msg2.

Papa Mifz on January 10, 2012 at 4:50 PM said...

semoga tahun baru yg ceria menanti..:)

YATZAKIE on January 11, 2012 at 9:40 PM said...

tq ye semua....hehe

Cik Ina Do Do Cheng on January 12, 2012 at 8:51 PM said...

yat , semoga tahun 2012 dan tahun-tahun seterusnya hidup yat sekeluarga akan lebih baik ye :)

YATZAKIE on January 13, 2012 at 10:59 PM said...

time kasih cik ina... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012. All Right Reserved by YatZakie