KAWAD KAKI KRS....IN MEMORI....

Assalamualaikum semua..entry hari ini hanya untuk mengenangkan kembali kenangan bersama2 adik2 KRS saya ni...KRS ini bermakna kadet remaja sekolah..sape2 yang ade anak yang berada di sekolah menengah ni,elokla membenarkan anak2 anda menyertai persatuan ini...persatuan ini banyak membentuk disiplin diri dan jati diri..yat bersyukur kerana pernah menyertai persatuan ni dulu..sedikit sebanyak dapat membantu yat mendisiplinkan diri sendiri..bermula dari yat,suami,adik2 yat semuanya adelah ahli krs ni..sehinggala anak yat..dia pon ade gaya macam nak join jugak ni..hihi...ok la...xnak melalut2..kat bawah ni semua gambar2 kenangan yat bersama mereka haritu...mereka telah menjadi johan kawad kaki di peringkat zon bagi lelaki dan perempuan,manakala di peringkat negeri mereka memperolehi tempat kedua bagi perempuan dan lelaki memperolehi tempat ketiga..kawad kaki diadakan di pulapot,KL..jom kita nengok gambo2 xseberapa ni yek...hihi..


ini anak kesayangan saya..sibuk nak jugak berkawad...tengok siap berboot dan berberet lagi..hihi


ini suami yat masa skolah dulu..ce cari dia yang mane..hehe



ini pula yat..cube cari..hehe

ni adik bongsu yat..dia yang lawan kawad aritu...segak la konon..hehe


** gambo di bawah ni semua tidak bersusun ye..malasnye yat nak susun balik..

ni ketua patun lelaki...menang ketua platun terbaik masa peringkat negeri

ni pula ketua platun perempuan..dia ni pulak ketua platun terbaik perempuan peringkat zon haritu..

ni jemah and the gang..haha..anak buah suami yat menjadi mangsa..akak bayi ni pon ahli krs..see,anak buah asben yat pon join..ish3..


itu yang di tengah adelah cikgu kesayangan kami semua,cikgu amir..dia la cikgu terbaik yang pernah kami jumpa...bestla cikgu...hehe


** muke sengal semuanya...















jurulatih tak bertauliah..hehe

model tak berbayar..hehe



mak2 riang..ekeke..terlebih sudah..


**RED WARRIOR



bergaya sebelum balik...



10 comments:

Farrah Hasna on May 7, 2012 at 8:23 PM said...

wau..hepynye!!

Papa Mifz on May 7, 2012 at 8:42 PM said...

dulu papa mifz time sekolah dulu paling tak suko berkawad...keras jer...haha

YATZAKIE on May 8, 2012 at 11:34 PM said...

k.farah:hehe..terlebih hepy kak..

YATZAKIE on May 8, 2012 at 11:35 PM said...

pm:lor..kawadla best.leh gelapkan kulit..ekeke

Acik Erna on May 9, 2012 at 10:42 AM said...

tengok gambar pun dah rasa seronok yat

YATZAKIE on May 10, 2012 at 10:43 PM said...

acik:hehe

Kasih Salina on May 11, 2012 at 11:25 AM said...

memang seronok join aktiviti camni kan..

wahida on May 11, 2012 at 4:22 PM said...

aku tak suka kawad....

sebab cepat pitam kalau panas terik...huhu...


p/s: dear, komen box tak nak letak kat bwh ke?

Cik Ina Do Do Cheng on May 12, 2012 at 9:02 PM said...

yat pinjam cermin mata hitam tu. cik ina sukalah tengok anak yat comei
: )

munna on May 15, 2012 at 12:45 PM said...

tahniah buat mereka... kak munna join perbarisan kat sekolah pun dah tak tahan gone nak join kadet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2012. All Right Reserved by YatZakie